Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова/Ройко




Про гру:

 

Протистояння рівненської зорі з будь якою командою є цікавим, як завдяки чудовій техніці, так і завдячуючи самовідданим гравцям. Не згадати Максима Лукащика стало б великою помилкою, адже хлопець подарував зірковій команді 5 м'ячів, ставши найкращим бомбардиром Суперліги у віковій групі ю11. Лучани, у порівнянні зі своїми гостями пасуть задніх, так як знаходяться на 4 місці турнірної таблиці, та надія, що це не стане вадою завдяки підтримці з трибун, помирає останньою.

З хуртовиною на фоні, але теплом від надії на перемогу розпочався 1 тайм, який доволі непоспішно набирав оборотів. Улюбленець публіки та щасливий талісман "Зорі" Максим Лукащик не дав господарям поля отримати першість і відправив шкіряного "друга" на прогулянку у ворота суперника. Вже через п'ять хвилин побратим Максима, Віктор Мазурець вирішив, що кулястий не нагулявся і точним ударом забив його туди ж, куди відправляв Максим.

Відносно спокійно пройшли перші десять хвилин другого тайму, але знудившись від такого розвитку подій Св'ятозар прийняв рішення трохи наполохати гостей і забив перший гол на потіху лучан. Великою несподіванкою для глядачів стала жовта картка, яку на останніх секундах матчу отримав вихованець ДЮСШ. З таким "подарунком" боротьба добігла кінця.