Гра


1: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Третій матч в рамках 1/8-ї Кубку АМФВ звів на майданчику луцької ОДЮСШ представників Першої ліги 15-го ювілейного сезону. Минулого сезону, вже восени, «Камаз-Агро» встиг поборотися за титули звітного турніру, поступившись у чвертьфіналі луцькому «Динамо-2». А в суботу на першому етапі розіграшу престижного трофею на колектив з Острожця чекало випробування ще одним колективом з обласного центру, який цього річ представляє відразу дві галузі з вичерпною назвою «Луцьктепло–Клевер Сторс». До звітної зустрічі опоненти підішли у різному настрої. Якщо підопічним Олега Юрчука вдалося за три тури двічі відчутим смак перемоги, то для «комунально-рітейлівської» команди мрія про вікторію поки що лишається нездійсненною. Проте, кубковий характер поєдинку мав дати відповідь на запитання: «Хто із суперників вміє краще налаштовуватися на гру з вибуванням?»

Розпочали опоненти доволі жваво з активними та емоційними підказками з лав запасних. М’яч практично не затримувався в середині майданчика, стараннями гравців летючі в бік воріт, де голкіперам нудьгувати не доводилося. Весь перший тайм суперники намагалися тримати високий темп, міняючись четвірками, але відправити «селект» у сітку воріт в першій частині кубкового протистояння так і не зуміли.

По перерві гольова посуха була перервана через три хвилини після відновлення ігрового процесу. У складі лучан влучним пострілом відзначився Вадим Павлюк – 0:1. Суперники активізувалися і моментів з прикметником гольовий значно побільшало. Хоча «селект» вперто не хотів летіти в рамку практично до останньої хвилини. Коли на табло горіли цифри залишку часу 1 хв 4 сек Богдан Мосійчук зумів таки пробити голкіпера «камазівців» і по суті схилити шальку терезів успіху на свій бік. Спроба номінальних господарів майданчика врятувати гру за рахунок п’ятого польового виявилася невдалою. У матчі на вибуття «Луцьктепло-Клевер Сторс» перемога 2:0 виводить до чвертьфіналу колектив з обласного центру. А «Камаз» припиняє кубкове сафарі.

Кращі гравці: Руслан Дорощук - Сергій Ліщук