Гра


1: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

В залі обласної ДЮСШ  в 1/8 кубкових баталій Волині 15-го ювілейного сезону зійшлися дві титуловані команди Динамо-2 та Агромат.

Перший тайм нічим особливим не відзначився. Команди показували рівну гру, контролюючи подовгу м’яч. Швидкості були невисокі.

Декілька разів вдало перевірив воротаря господарів з далекої відстані  Святослав Трофимчук, але Ігор Неділько читав траєкторію м’яча і діяв впевнено.

Декілька слушних гольових моментів створив Ігор Шевельов, але кулястий вперто не йшов у рамку.

Другу половину тайму першим номером більше провели гості в яких знову на вістрі атак Трофимчук.

Контратаки господарів натикаються на чітку та злагоджену оборону агроматівців, тому вони більше пробивали по воротах з-за меж карного майданчика. Декілька разів Шевельов пускає в хід свою ударну ліву ногу.

Швидкісну контратаку, яка могла закінчитися взяттям воріт, під кінцівку тайму, провели гості. Тарас Завадович видав чіткий пас на Дмитра Олійника, але останній перекинув м’яч через воротаря і влучив у бокову стійку.

На останніх секундах тайму Сергій Мороз після стандарту міг відзначитися голом у «роздягалку», але Неділько кінчиками пальців змінив політ шкіряного.

За рівної гри, без забитих голів команди пішли на перерву.

Не встигла у другому таймі секундна стрілка пройти одне коло, як Олександр Мартинюк вивів гостей вперед, відкривши рахунок.

Окрилені успіхом агроматівці продовжують більше володіти м’ячем, подовгу готуючи небезпечні випади до воріт господарів.

Темп гри невисокий. Обидві команди шукали шляхи до воріт в футбольних каруселях, разпораз створюючи небезпеку біля воріт суперників.

Тарас Заводович в одному з моментів не зміг переграти воротаря, а Івану Бандурі бракнуло точності.

При такій грі, в одній з атак, Святослав Трофимчук, увірвавшись в штрафну, ефектно перекинув м’яч через вроротаря і збільшив перевагу гостей.

В кінцівці гри господарі заграли в 5 польових, щоб спасти хід гри. І така тактика за три хвилини до кінця гри принесла їм успіх.

Ігор Шевельов сильно пробив, кіпер гостей відбив м’яч перед собою, а Влад Скулинець головою послав м’яч в сітку, скоротивши рахунок.

В продовж останнього відрізку гри Динамо продовжувало штурм всією командою, але чітко діяли захисники і воротар гостей.

Сирена зафіксувала перемогу гостей і вони продовжать боротьбу у чвертьфінальних кубкових баталіях.

Кращі гравці: Ігор Неділько – Максим Бондаренко