Гра


3: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 По різному для цих двох команд складається старт футзального сезону. Добре укомплектований колектив будівельників досить потужно розпочав перегони в вишці, де здобув дві впевнені перемоги та чітко заявив про свої чемпіонські амбіції, а от торпедівці в новий сезон входять тяжко, не відчувши поки-що в стартових турах смаку перемог. Але тут кубкова дуель, де все вирішується в одному поєдинку, тим більше коли це боротьба за найпрестижніший Кубок Волині!
    Впевненіше розпочали гру підопічні Ігоря Чорнухи, вони більше контролюють м'яч, постійно створюють небезпеку біля воріт копачівців, але справжніх гольових моментів виникає мало. Гості досить чітко і впевнено тримають оборонні редути, відчувається їх зарядженість на боротьбу і бажання не поступитись більш іменитому супернику. Але справжня небезпека  біля воріт Віталія Дубіка почала виникати, коли на паркет вийшов лідер нападу господарів Тарас Кабанов (граючий тренер лст-мівців вже традиційно не поставив себе в стартову п'ятірку). Спочатку 5-номер  будівельників ледве не замкнув на дальній штанзі передачу Михайла Зайчука, потім елегантно розвернувшись поблизу воротарського майданчика, пробив по воротах, але чітко зіграв кіпер біло-чорних та все ж на 6-хв в схожій ігровій ситуації КЄБА відкрив рахунок після націленої передачі все того ж Зайчука. Господарі намагались розвинути свою перевагу, але не все вдавалось-----більше того, кінцівка 1-тайму пройшла з ігровою ініціативою торпедівців, які неодноразово мали гарні нагоди зрівняти рахунок, але трішки бракувало точності та фарту Сергію Віхруку і Дмитру Мельниченку. Гольовий епізод останнього запам'ятався найбільше----коли на 13-хв Дмитро буквально з метра пробивав у фактично порожні ворота, проте удар вийшов несильним і, продемонструвавши чудову реакцію, воротар будівельників Роман Перлов відбив  "селект" з самісінької лінії власних воріт. Так, з мінімальною перевагою господарів команди пішли на перерву.
 В 2-таймі картина на майданчику не змінилась, тривала напружена конкурентна боротьба, обидві команди мали шанс відзначитись, але не вистачало точності ударам Євгена Котюна та Романа Філя в команді господарів, у гостей не використали свої шанси їх найактивніший гравець Сергій Віхрук, Олег Кудлубай та юний Олег Демчук. І все ж кінцівка зустрічі краще вдалась футзалістам ЛСТМ. Спочатку Ігор Махнюк вдало підставив ногу в воротарському майданчику після передачі Романа Філя, а ще за кілька хвилин граючий тренер команди забив красивий гол, обігравши захисника на правому фланзі та з "нульового" кута низом прошивши Віталія Дубіка. Рахунок став 3:0 та всі питання було знято----торпедівці залишають гонитву за трофеєм, а команда Луцьксантехмонтаж-536 впевнено виходить до 1/4 фіналу.
Кращі гравці: Кабанов Тарас - Віхрук Сергій