Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Військовий Ліцей,майданчик №1
6: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

«Мотор», хоч і гарно попрацював у міжсезоння підписавши кілька непоганих гравців, які свого часу пограли навіть за клуби Суперліги, досі не відчув смаку перемог у чемпіонаті. Тому перспективи «авіаторів» у протистоянні з «Надією»-3 виглядали доволі примарно. Дебют поєдинку лише підтвердив ці прогнози, протягом двох стартових хвилин хорівець Валерій Матвіїв оформив дубль, причому зробив це настільки легко, що здавалося номінальні господарі без проблем доведуть підсумковий рахунок до розгромного. Мабуть вони теж так подумали, оскільки «Мотор» відіграв 2 голи так само швидко, як пропустив. Спочатку Мирослав Лащук завершив швидкий контрвипад, а за хвилину Вадим Романюк за допомогою рикошету рахунок зрівняв. Господарі не надто засмутилися і незабаром знову були попереду – відзначився Денис Сокирка. «Надія»-3 продовжувала домінувати і ближче до завершення першого тайму Іван Колісниченко втілив цю перевагу в забитий гол.

По перерві хорівці більше грали на утримання рахунку, хоча й за такої гри створили величезну кількість моментів біля воріт гостей. Лише самовіддана й натхненна гра голкіпера «Мотора» Олександра Криворучка тримала інтригу майже до самого кінця зустрічі. Та в завершальні хвилини Валерій Матвіїв та Іван Колісниченко таки ще по разу відзначилися, довівши перевагу «Надії»-3 до переконливих 6:2.

Отож, «Надія»-3 впевнено крокує до чвертьфіналу, а «Мотор» припиняє боротьбу за Кубок Прогресу вже після першого раунду.

Кращі гравці: Валерій Матвіїв – Олександр Криворучко