Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Військовий Ліцей,майданчик №1
3: 4

Про гру:

У звітному матчі Кубка Мрії турнірну дистанцію в змаганні розпочинали гранди Четвертої ліги чемпіонату Волині – гравці «Lime Fit» на старті сезону зарекомендували себе, як одна з найяскравіших команд дивізіону, вигравши два із трьох матчів, а гравці «Луцьк Центру» взагалі здобули перемоги в усіх трьох стартових турах змагань.

Цікавим видалося й звітне протистояння. Перший тайм минув під знаком кращих бомбардирів обох команд – на гол першого в списку голеадорів Четвертої ліги Ігоря Грицюка з «Lime Fit» (6 голів у трьох матчах) у номінальних господарів з «L.C.» знайшлася відповідь у вигляді «дубля», який оформив Віталій Корець, тож на перерву саме його команда пішла, ведучи у рахунку – 2:1.

 У другому таймі команді, яка представляє відомий у Луцьку фітнес-центр, вдалося переламати гру. Цього разу Ігор Грицюк взяв на себе роль «дирижера», асистувавши Кирилу Павловію, а Сергій Кашицький вивів свій колектив уперед – 2:3. Утім, вже за хвилину Роман Юсюк зрівняв рахунок у грі – 3:3. Вирішальною в матчі стала 21-а хвилина гри, коли Грицюк знову віддав гольову передачу, а завершив її Дмитро Салєй – 3:4. Більше на зміни рахунку на табло не спромоглася жодна з команд, тож до наступного етапу Кубка Мрії крокує саме команда «Lime Fit».

 Кращі гравці: Віталій Корець – Дмитро Салєй