Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Військовий Ліцей,майданчик №1
0: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

У цьому матчі Кубка Мрії зустрічалися команди, які воліли дещо покращити свої сезонні показники. «Сімейна» команда «Любарта» у чемпіонаті стартувала з двох поразок, як і їх суперники з «Копачівки»: щоправда, останні в матчі третього туру зуміли здобути-таки переконливий успіх в матчі з «Гіркою Полонкою» (10:2), тож відчували в собі сили продовжити гарний хід і на кубковому фронті.

 У підсумку, матч і вийшов для гравців «Копачівки» дуже вдалим. Наприклад, в першому таймі за рівної кількості ударів по воротах вони уже досить переконливо вели в рахунку. «Дублем» у складі номінальних гостей відзначився Роман Сушко, а ще один гол на свій рахунок записав Петро Семенчук. «Любартівці» свої моменти реалізувати не змогли, тож на перерву пішли, суттєво поступаючись у рахунку – 0:3.

 Продовжилася тенденція і в другому таймі: створювали моменти обидві команди, а забивала лише «Копачівка». Щоправда, зробити це номінальним гостям поєдинку вдалося лише одного разу – зусиллями Валерія Горуна. У підсумку, фінальна сирена зафіксувала досить упевнений за рахунком успіх «Копачівки» – 0:4. І саме представники цієї команди представлятимуть Луцький район у наступному раунді Кубка Мрії.

 Кращі гравці: Віталій Борзов – Роман Сушко