Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Військовий Ліцей,майданчик №1
23: 30

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

В одному із найдраматичніших матчів кубкового уік-енду зустрічалися ще двоє представників Четвертої ліги чемпіонату Волині, які навряд чи були задоволені своїм стартом сезону – і друга команда «БусМаркета», і «Воротнів» за три тури змагань здобули лише по одній перемозі, тож сподівалися якнайкраще виступити в Кубку Мрії.

 У першому таймі на полі точилася цікава боротьба, однак гравці «Бус Маркета-2» стали суттєво кращими у реалізації своїх можливостей. А голи Ігоря Хімейчука, Богдана Цимбалова та Назара Якимюка відправили їх на перерву з чудовим настроєм та розгромною перевагою в рахунку – 3:0! Здавалося, після такого випустити з рук перемогу в матчі було навряд чи можливо – навіть після того, як Ігор Янченко зумів відквитати один гол на користь «Воротнова» – 3:1. Утім, гаряча кінцівка гри таки подарувала неймовірний «камбек» номінальних гостей. Спочатку відзначився Дмитро Лисик, а потім Олександр Бляшук асистував на Вадима Потоцького на останній хвилині гри – 3:3!

 До післяматчевої лотереї гравці команди «Воротнів» підходили з емоційним піднесенням, однак у серії пенальті герой був в складі іншої команди. Голкіпер «Бус-Маркета-2» Володимир Новак почергово потягнув удари Ігоря Янченка та Дмитра Лисика, тоді як його партнери по команді не хибили з шестиметрової позначки – 2:0 у серії, і після драматичного протистояння до наступного етапу змагань проходить саме колектив «БусМаркета-2»!

 Кращі гравці: Володимир Новак – Олександр Бляшук