Гра


4 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №1
0: 3

Хронометрист / Делегат:

Сахнюк О./Голоскоков С




Про гру:

Якби у звітах про гру існували заголовки на кшталт газетних передовиць, то статтю про поєдинок двох ФК – Ратніва та Копачівки варто було назвати «Слово ветеранам». Один із лідерів Четвертої ліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині вперше зі старту втратив очки, зазнавши поразки від представників Рожищенського району, в складі яких безумовно кращим гравцем матчу став досвідчений Василь Ливак. Саме стараннями майстерного ветерану за підсумками першого тайму на моніторі горіли цифри 0:2. Дубль 13-го номера гостей в тандемі з тренерськими підказками гуру районного футбольно-футзального руху Анатолія Міщука підтвердив постулат про те, що серед дванадцяти команд-учасниць записних аутсадейрів та лідерів (хіба що «ВНУ» виділяється чемпіонським потенціалом») не існує.

Наприкінці другого тайму влучний постріл Олександра Коровіцького заставив одного з глядачів на балконі спортзалу луцького військового ліцею авторитетно промовити: «Все, Ратнів сьогодні не відскочить».

Команда з півдня гідрологічного заказника Чорногузка доклала чимало зусиль для того щоб забити бодай один м’яч у ворота суперника, але ФК «Копачівка» майстерно зберіг переможний результат 3:0 на свою користь, не припустившись помилок переможця попередньої гри, де «Локі» за переваги 5:0 ледь, даруйте, не «лоханулися» у кінцівці поєдинку, вигравши 6:5. Академічна вікторія дозволила команді з Рожищанського району після третини турнірної дистанції залишитися у щільній групі претендентів на нагороди «регулярки» в Четвертій лізі. А футзалісти з Луцького району, попри поразку, залишаються в чемпіонській гонці та оптимізму не втрачають.

Кращі гравці: Владислав Ващук – Василь Ливак