Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Четвертий тур ювілейного п’ятнадцятого чемпіонату Волині з футзалу був багатим на зустрічі «старих знайомих». Не обішлася без такої й Вища ліга – недільну ігрову програму в обласній спортшколі розпочинали «новачки» дивізіону, які минулого сезону «схрещували шаблі» одразу чотири рази – і якщо в матчах «регулярки» та плей-офф Першої ліги гравці «Акценту» тричі були сильнішими за своїх суперників, то «Динамо-2» відігралося у півфіналі Кубка АМФВ, пройшовши підопічних Олександра Антонюка в серії післяматчевих пенальті. У звітному ж сезоні «акцентівці» після вдалого старту зазнали двох поразок, а їх опоненти, навпаки, повернулися на переможний шлях у попередньому турі, здолавши міцний «КроШу».

 У звітному протистоянні вдалий старт вийшов у «молодої гвардії» номінальних господарів майданчика. Вже на другій хвилині зустрічі Дмитро Чоботан упевнено реалізував вихід віч-на-віч зі Станіславом Семенюком, а ще за хвилину потужний вистріл у ближню «дев’ятку» вдався Роману Ковалюку – 2:0! «Динамівцям» саме час був чимось відповісти, і якщо Іван Бандура з вигідної позиції не влучив у ворота, то Ігор Шевельов ударом з розвороту таки «прошив» Василя Фібіча – 2:1. Утім, невдовзі гравці «Акцента» знову відновили перевагу в два голи – Іван Солованюк перехопив м’яч у центрі майданчика та віддав на Дмитра Кисляка, який чітко розібрався з воротарем – 3:1. До завершення тайму знову скорочувати відставання команди міг Бандура, однак Василь Фібіч його постріл зі штрафного таки відбив.

 Одразу після перерви гравці «Динамо-2» пішли ва-банк з п’ятьма польовими гравцями, а їх лідер Шевельов неодноразово загрожував воротам Фібіча, однак і сам голкіпер, і його «вірна подруга» – бокова стійка – не давали загорітися такій бажаній для номінальних гостей поєдинку «двійці» на табло. А ближче до завершення гри все частіше стали виникати неточності «динамівців» при розіграшах, чим намагалися користуватися їх суперники. І якщо Денис Шворак якимось дивом відправив м’яч повз порожні ворота, то Роман Ковалюк двічі вражав незахищену рамку опонентів – 5:1. Незважаючи на зусилля Івана Бандури на останніх хвилинах зустрічі, рахунок у грі так і не змінився, тож «Акцент» повернувся на переможний шлях, здобувши другу «вікторію» у Вищій лізі та наздогнавши суперників з «Динамо-2» в турнірній таблиці чемпіонату.

 Кращі гравці: Роман Ковалюк – Ігор Шевельов