Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 В рамках регулярного чемпіонату Волині з футзалу пекарі лише втретє зустрічались з ковельчанами, що й не дивно-----адже команда Олександра Антонюка поступово, долаючи щабель за щаблем долала свій шлях до елітного дивізіону з нижчих ліг і участь в нинішній Суперлізі є для них саме третьою. Два попередніх матчі суперників завершувались впевненими перемогами команди з міста залізничників (7:4 та 4:1), але справедливості ради, відзначу, що лучани обидва матчі проводили в гостях, а "дома і стіни допомагають!" За два дебютні сезони в Суперлізі команда з Теремного встигла набратись необхідного досвіду, якісно доукомплектуватись, обрости м'язами і вже встигла засмутити очковими втратами в своїх двобоях фактично всіх грандів волинського футзалу. Тож на номінальних гостей очікувало тяжке протистояння, тим більше на цей раз зустріч відбувалась на паркеті ОДЮСШ.

 Красивий видовищний футзал у виконанні обох команд з перших дотиків до м'яча, важко віддати перевагу комусь із суперників. Не забарились команди і з забитим м'ячем----першими поталанило господарям. На 5-хв їх швидка атака завершилась точним ударом Романа Вороб'я, який замкнув м'яч на дальній штанзі. Забитий м'яч абсолютно нічого не поміняв у картинці на полі, все та ж запекла боротьба триває на майданчику з двохсторонніми гострими момениами і за 2-хв до перерви фортуна посміхнулась вже гостям.До речі й сам гол був дуже схожим на м'яч господарів, тільки тепер Данило Янюк після передачі Олександра Івка забивав уже практично в порожні ворота.
   Аналогічний початок 2-ї половини зустрічі, боротьба на кожному клаптику майданчика і знову 5-хв тайму стає успішною для біло-червоних.Молодий кіпер ковельчан Назар Логвінов( за діями якого уважно стежив та переживав батько Вадим----теж голкіпер-ветеран!!!) зреагував на незручний постріл Максима Герасимука, але партнери в захисті не підстрахували свого кіпера і все той же Роман Воробей першим встигає на добивання та оформляє свій дубль в зустрічі. Аперкотівці явно не налаштовані на поразку, а тому все частіше атакують з 5-м польовим, проте відновити рівновагу в рахунку їм не вдається.Більше того, на останній хвилині матчу свою високу індивідуальну майстерність продемонстрував Михайло Байбула, який кілька разів хитнув захисника, а потім розвернувся і потужно з лівої поцілив у дальній кут. Переможець цієї битви фактично був виявленим, але до честі гостей----останнє слово було за ними.Після красивого розіграшу і верхової перепасовки у воротарському майданчику пекарів Петро Мороз забиває головою втішний м'яч  "престижу" і знову робить рахунок мінімальним, але на більше не вистачило часу.
А ми вітаємо команду Теремно Хліб, яка ламає традиції та знімає скальп з чергового футзального гранду.
Кращі гравці: Байбула Михайло - Лукашук Андрій