Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

 Вечірню програму матчів Вищої ліги 5-го туру завершувало доволі цікаве луцьке дербі двох автозводських команд. У ролі господарів виступали представники заводу «Kromberg&Schubert», який позиціонує себе, як місце, де починаються легендарні автомобільні бренди Mercedes, Volkswagen, BMW та Audі. А номінальними господарями в звітному поєдинку були послідовники слави вітчизняного автопрому під спортивним брендом «Торпедо». Обидві команди через тривоги та відключення електроенергії до недільної зустрічі підійшли з мінімальною кількістю зіграних матчів – по два на колективи. Тому оцінювати турнірне становище суперників насправді було неетично. Хоча з огляду на минулі сезони про амбітність пари «KroSchu» – «Торпедо» годі й говорити. Господарі в усіх турнірах із справжньою німецькою дисципліною рухаються до призових місць, а торпедівці у Вищій лізі з року в рік чіпляються, до речі у перекладі з латинської torpedo значить заціплення, за призові місця.

Родзинкою мало стати і протистояння пари тренерів опонентів – завжди емоційного Руслана Дороша та ветерана футбольно-футзального руху краю Анатолія Мищука. В той час, коли на катарському стадіоні «Лусайл» пролунав свисток про завершення основного часу гри між Аргентиною та Францією (3:3) в луцькому поєдинку стався перший гол. Швидкий гравець господарів Денис Карпюк майстерно скористався нагодою на початку другого тайму.

В першій половині матчу команди багато імпровізували, але розмочити рахунок так і не змогли. Здається весь запас гольових епізодів був використаний учасниками попереднього поєдинку між «Локомотивом» та «Агроматом», де був зафіксований підсумок – 7:7.

Поки Аргентина святкувала своє чемпіонство «біло-чорні» докладали максимум зусиль аби відновити перевагу, але «селект» вперто не хотів потрапляти у рамку. Особливо в епізоді за 2 хвилини до завершення, коли Сергій Віхрук поцілив у стійку. Останні півтори хвилини ігрового часу «Торпедо» працювало з п’ятим польовим і кращий гравець у складі гостей таки зумів забити на останніх секундах та вирвати один заліковий бал. Очкові здобутки у звітному поєдинку лишають суперникам шанси у разі двох перемог у пропущених матчах повернутися до боротьби за медалі «регулярки».

Кращі гравці: Олег Бурець – Сергій Віхрук