Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

П’ятий тур 15-го ювілейного чемпіонату Волині в Першій лізі, як і весь ігровий вік-енд, завершувався справжньою битвою аутсайдерів. В луцькому дербі, де на кону були так звані шість очок зійшлися «West Side» та «Луцьктепло-Клевер Сторс», котрі за доволі симпатичної гри в попередніх турах очкових здобутків не мали. Проте, обидва колективи у Кубку АМФВ стартували вдало та зуміли пробитися до чвертьфінального етапу.

Бажання перекреслити нулі в графі «очки» турнірної таблиці Першого дивізіону через дві с половиною хвилини від початку гри продемонстрували гравці команди, яка представляє міське комунальне господарство та популярну торгову мережу «7/23». Досвідчений футзаліст Павло Чикалюк в гольовому епізоді не схибив і рахунок було відкрито – 0:1.

Невдача не сильно розчарувала «західників», котрі прийняли від суперника запал на відкриту гру і наприкінці другої третини зуміли відновити рівновагу стараннями Олександра Махно. Але 9 хвилина стала гольовою не тільки для господарів. Вже за мить на лівому фланзі в гольові позиції на лівому фланзі атаки «чорних» Павло Засєкін зловив голкіпера на проти ході і на табло запалали цифри 1:2. Цей рахунок зберігся до перерви.

Після відновлення ігрового процесу секундомір відрахував 34 секунди і Богдан Мосійчук якось надто легко переправив «селект» в сітку воріт команди «West Side», яку відверто цей епізод збентежив – 1:3.

Обмін випадами між візаві за луцьким дербі в більшості завершувався на етапі неточного останнього пасу. Браку було більш ніж достатньо, що на конструктивізм впливало із знаком мінус. За чотири хвилини до завершення битви команда «Луцьктепло-Клевер Сторс» набрала критичну кількість фолів, що внесло певні корективи в хід гри, а в підсумку дозволило «західникам» спробувати скоротити рахунок з дабл-пенальті. Удар капітана господарів з точки був точним – 2:3. Так і закінчили.

Результат звітного поєдинку залишив «West Side» на останній сходинці турнірної таблиці, у суперник в особі «Луцьктепло-Клевер Сторс» перед новорічною паузою лишається в зоні плей-офф.

Кращі гравці: Михайло Бачинський – Сергій Ліщук