Гра


3: 8

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались один з лідерів Першої ліги -"Атлетік"Млинів, та колектив який при досить непоганій грі знаходився лише на сьомій позиції - "ФК Пірванче". У попередньому турі футзалісти з колишнього Горохівського району змогли дати справжній бій фавориту- "ФК Традерс", і лише одного м'яча їм забракло для того щоб "зачепитись" за залікові бали, тож колектив є досить цікавим , а результат безумовно прийде з часом .

 Перші хвилини зустрічі показали серйозність налаштувань кожного з колективів. Суперники дисципліновано та самовіддано підходили до кожного з епізодів , намагаючись надійно відіграти в кожному з моментів. Поєдинок був цікавим та динамічним, та забитих м'ячів не було до середини тайму, допоки млинівчану Михайлу Вітеруку не вдався хороший удар і його колектив повів у рахунку. Продовжив його гольову ходу дубль Вадима Азізова і номінальним господарям стало геть непереливки. Це на деякий час збило весь атакувальний потенціал "ФК Пірванче" і команда намагалась просто заспокоїтись, щоб вирівняти гру. В кінці тайму їм це вдалося зробити, і м'яч Тараса Попка цьому підтвердження.
 Результат першої половини  не влаштовував пірванецьких футзалістів і вони з перших хвилин другого тайму розпочали штурм воріт опонентів, що і вилилось у м'яч Вадима Корнелюка, який скоротив рахунок у грі до мінімуму. Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба ". Команди не берегли ані себе, ані суперника намагаючись перемогти в кожній силовій мікродуелі, з яких власне і складається кожен з поєдинків. Краще це вдалося "атлетіківцю" Валентину Обозовському, який знову збільшив перевагу своєї команди. В кінці гри Олександр Халик та Андрій Ткачук зуміли обмінятись м'ячами та на підсумок гри це ніяк не вплинуло . Перемога команди з Млинова яка дозволила колективу набрати ще три важливі залікові бали.
Кращі гравці: Тарас Попко - Вадим Азізов