Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська




Про гру:

Як на мене, змагання сусідів по турнірній таблиці- це найцікавіше дійство Суперліги, особливо коли це перше й друге місце цієї таблиці. Команди мають одинакові сили, а отже результати матчу важко буде передбачити.

Енергійні костопільчани першими зробили спробу удару по воротах суперника, яка, на жаль, не закінчилася успіхом, та всупереч цьому хлопчаки отримали неабияку підтримку публіки. Відразу хочеться зазначити вміння воротаря "Волині", адже хлопець спритно відводив небезпеку від своїх воріт і був значною перешкодою для суперників. Десята хвилина першого тайму, вболівальники затримали дихання, та вже за мить випустили його у вигляді гучних криків, які були присвячені Данилу Вєтрову. Хлопець подарував "Костополю" перший гол. У кінці тайму гостям випала можливість у вигляді вільного удару і скориставшись нею Віталій Басюк змінив рахунок на 2:0.

 Другий тайм розпочався зі штрафного, який успішно закінчився трійкою на рахунок "Костополю". Винуватцем цієї радості став, вже знайомий нам, Данило Вєтров. За 4 хв до фінальної сирени Владислав Куделя, вихованець "Волині 10" порадував тренера й шанувальників попаданням м'яча у ворота суперників. Та костопільчани Данило Вєтров та Владислав Костюк, не розгубившись додали ще два м'ячі до свого рахунку.