Гра


3: 5

Удари по воротах:

31
:
28

Удари у рамку воріт:

19
:
17

Сейви:

9
:
10

Фоли:

6
:
7

Мищук Анатолій Богданович, Хомич Анатолій Анатолійович, Хомич Олена Григорівна



https://vk.com/album-30257847_243463087

Хронометрист / Делегат:

Оніщук Ю.




Про гру:

 

Вечірнє дербі луцьких колективів зібрало на трибунах СК «Арена Спорт» чимало шанувальників футзалу, які очікували від пари «Динамо» - «Мідас» безкомпромісної боротьби. І суперники вирішили не розчаровувати своїх прихильників. Першими відзначилися представники «античної» команди, які на 5-й хвилині вивели на ударну позицію Дмитра Рожка – 0:1.

За інерцією «Мідас» провів ще кілька гострих атак, котрі могли закінчитися взяттям воріт, але в підсумку залишали рахунок незмінним до 8-ї хвилини. Саме в цей час Дмитро Рожко подвоїв перевагу. «Динамо» ж до свого активу за перший тайм змогло занести лише постріл у стійку Олександра Давидова та кілька потужно-неточних ударів.

П’ять хвилин регламентного перепочинку дали можливість переможцю Регулярної першості перегрупуватися і на початку другої половини динамівцям вдалося на певний час притиснути волошково-білих до власних воріт. Проте у підсумку на 18-й хвилині господарі вийняли м’яч із сітки втретє, коли Віталій Пшонік виявився найспритнішим біля воріт Станіслава Супруна.

Ендшпіль поєдинку вмістив в себе чимало цікавих подій, як зі знаком «+», так із знаком «-». Кращий бомбардир «Динамо» Андрій Бойко у притаманному йому стилі відновив інтригу – 1:3. Далі Роман Москвич залишив господарів у меншості, але партнери відстояли свої ворота. На 24-й хвилині другій дубль у матчі оформив Віталій Пшонік. За мить Олександр Давидов скорочує рахунок до двох м’ячів, а Андрій Бойко у грі з п’ятим польовим закручує інтригу на останній хвилині до максимуму. Проте «Мідас» перемогу відстояв і навіть встиг забити п’ятий гол.