Гра


5: 1

Про гру:

 Шість сходинок турнірної таблиці, саме такий, вагомий розрив між волинянами та вихованцями "Респекту". Одні з лідерів Суперліги U-13 "Волинь 10" впевнено і з високо піднятими головами увірвалися в зал СК ВНУ, щоб вкотре довести свою першість.

Вже на 5-й хвилині, вони довели, що налаштовані серйозно, адже Ігор Мартин не зволікаючи відправив шкіряного у ворота "Волині". Одинадцята хвилина гри просякла невдоволеними коментарями трибун щодо рішення арбітра на рахунок того чи в потрібній зоні воротарю зловив м'яч.

Волинянам таки вдалося заплутати спритного воротаря "Респекту" на 17-й хвилині і Сергій Мудрик пробив снаряд у такі, на перший погляд, захищені ворота. Вже з 24-й хвилини гри у волинян розпочалася біла лінія вдач. Спочатку забив Вадим Господарки, а відразу після нього у ворота полетів м'яч від Макар Репети. Уже на 27-й хвилині до двох попередніх попадань додався ще один чудовий гол, автором якого став Даниїл Бухаров. Саме цей хлопчина забив і останній, п’ятий гол своєї команди на останній хвилині гри.