Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Осипчук




Про гру:

Одразу після поразки від Любарту на підопічних Сергія Вишневського очікував «екзамен» у вигляді команди Олександра Антонюка Волинь-10-2. 
Матч розпочався жваво і уже на третій хвилині рахунок було відкрито, відзначився однофамілець одного з найпопулярніших в даний час українських футболістів Шахтаря й нашої збірної Михайла Мудрика - Сергій Мудрик. Волиняни взяли мяч під свій контроль і на «куражі» намагались збільшити перевагу й «закрити» питання переможця ще до перерви, проте не менш впевнено свою роботу виконували захисники млинівчан та знову чудово діяв у штрафному майданчику та у рамці своїх воріт лідер Богдан Рокунь. На жаль, для вболівальників Ікви, «дірку» в обороні номінальних господарів майданчику знайшов Макар Репета й подвоїв результат на електронному табло спорткомплексу ВНУ й команди пішли на перерву за рахунку 0:2 на користь команди Олександра Антонюка. 
Гравців Сергія Вишневського такий «нокаут» ніяк не засмутив, й футзалісти Ікви продовжували шукати методи для взяття воріт Дмитра Щербатюка й на 17-й хвилині все таки досягнули свого - це Роман Ліщук завершив класним ударом комбінацію своїх партнерів та «вселив» надію у «камбек» млинівчан. Проте невдовзі один з героїв матчу активний Богдан Савонюк розігнав атаку лучан , яку завершив той же Макар Репета та оформив свій дубль і знову зберіг різницю у два матчі для своєї команди. Спроби розіграти «п‘ятого» , дальні удари голкіпера Ікви Богдана Рокуня не принесли успіху й матч завершився на користь лучан й при непоганій грі рівненські футзалісти поки не відчули смак перемог у дитячій лізі Волині цього сезону.
Кращі гравці матчу : Кондратюк Михайло - Савонюк Богдан