Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Котельчук




Про гру:

Це був останній матч недільного вечора, через повітряні тривоги того дня гра відбулася близько 20-Ї години. Юні футзалісти обох колективів втомлені від довгого очікування налаштовувались на «дербі», адже одноклубники хотіли довести й тренерам , і батькам та врешті решт один одному та самому собі хто кращий, тримаючи в голові вислів «на майданчику друзів немає».
Фаворитом були футзалісти команди Волинь 11, які одразу «взялись за справу» і активно комбінували та створювали гостроту біля воріт Дениса Закірова. Також варто відзначити, що чинити опір хлопцям з команди - гостей було нелегко, адже внаслідок епідемії грипу склад був знекровлений кількома лідерами колективу ,який у боротьбу зі своїми «тезками» вступив далеко не в бойовій готовності. Проте брати Міськевичі та Ко ніяк немогли відкрити рахунок у грі й перша половина зустрічі так і завершилась безгольовою.
За декілька миттєвостей по перерві Олександру Бусько все таки вдається вписати своє ім’я в протокол матчу у графі забитих м’ячів, що і дало певний поштовх для футзалістів команди господарів для «добивання пораненого суперника». Втомлені й знекровлені гості , як могли чинили опір своїм одноклубниками й дуже надійно грав кіпер «червоних» волинян, проте активний Микита Волошук за дві хвилини оформив свій дубль і поставив крапку у дербі - 3:0 на користь Волинь 11 й команда пішла на новорічні канікули на третій сходинці турнірної таблиці дитячої ліги Волині у віковій категорії U-13.
Кращі гравці матчу: Волощук Микита - Закіров Денис