Гра


7: 2

Про гру:

Турнірне становище в Суперлізі вікової групи U-11 вимагало від суперників відповідального ставлення до результату звітного поєдинку, адже після чотирьох зіграних матчів ДЮСШ№2 та ДЮСШ Маневичі залишаються у числі претендентів на подіум у найвищому дивізіоні Дитячої футзальної ліги Волині. Особливо потрібна була перемога лучанам, котрі відставали на 3 залікових бали від дівчат (один хлопець у складі гостей все ж таки був) з півночі Волині. І за підсумком зустрічі суперників хлопчаки з ДЮСШ №2 свого добилися.

Справжнім архітектором перемоги господарів став капітан команди Святозар Максимчук, який на 15-й хвилині зустрічі у відповідності до номера на футболці став автором голу-красеня. Кращий гравець все зробив сам – обіграв поспіль трьох суперниць та відправив «селект» у сітку. Рахунок став 2:0, що у свою чергу підсумувало результат першої половини гри. До речі, в першому таймі до 12-ї хвилини тривала доволі рівна боротьба, аж доки після пасу вищезгаданого «леву матчу» Захар Вертей не відкрив рахунок.

Після відновлення ігрового процесу чергова філігранна передача від Святозара Максимчука знайшла на фланзі атаки ДЮСШ №2 Андрія Вітюка, який влучним пострілом відправив м’яч у сітку – 3:0. А менше ніж за хвилину Захар Вертей зробив вагому заявку на вікторію. Ще за хвилину,автор першого у матчі голу Давид Хвещук  оформив дубль. А його партнер по команді Захар Вертей власним «дуплетом» підтримав гарний почин – 6:0.

Відчувалося, що дівчата у незвично великому для себе залі через втому почали втрачати концентрацію, а лучани лише збільшували тиск. На радість батьківської торсиди, яка оплесками підтримувала «жовто-чорних» після кожного взяття воріт гостей сьомий гол провів Всеволод Рижков.

На цьому ДЮСШ №2 вирішила спинитися і за останні дві хвилини двічі припустилася помилок у захисті, якими дівчата вміло скористалися. Двічі Тетяна Єфімчук відгукнулася на дальній стійці після передач своїх партнерок, вписавши третій дубль в ігровий протокол.

Підсумковий результат 7:2 дозволив ДЮСШ №2 змінити на третій позиції своїх суперників за звітним поєдинком, зрівнявшися у кількості набраних очок – по 9 в обох команд.