Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Школьний/Голоскоков




Про гру:

Суперником підопічних Тараса Бондарчука з клубу «Олімпія» в черговому матчі Суперліги вікової групи U-11 четвергового ранку стала ДЮСШ Маневичі, яка на відміну від посідаючих п’яту сходинку турнірної таблиці лучан, опанували третю позицію із перспективою боротьби за медалі найвищого ґатунку. Цей своєрідний подразник можливо дався в знаки підсумку багатого на гольові події протистояння, де господарі на паркеті ОДЮСШ виглядали впевненіше за свої візаві. Хоча першими успіху добилися дівчата з Маневич. Кращий гравець матчу Христина Кішта вже на 4-й хвилині відправила «селект» у сітку та вивела гостей вперед – 0:1.

Лучани швидко прийшли до тями і за кілька хвилин Вадим Шумчук відновив паритет. А коли на 7-й хвилині Христина знову вивела свій колектив уперед, юний «олімпієць» вирішив по джентельменські відповісти на дубль дівчини своїм дуплетом.

Нажаль, для гостей, після цього обміну люб’язностями, м’яч влітав лише у сітку воріт Маневич. Ще до перерви відзначилися Матвій Гандзюк та Ярослав Панасюк. А наприкінці другого тайму синхронно повторили успіх першої половини гри і при цьому оформили третій та четвертий дублі в цікавому протистоянні. Перемога 6:2 дозволила «Олімпії» покращати своє турнірне становище та набути впевненості перед майбутніми поєдинками Суперліги сезону 2022/2023.