Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Школьний/Голоскоков




Про гру:

Для непересічного вболівальника, який завітав у четвер буднього дня до луцької ОДЮСШ заключний матч Суперліги у віковій групі U-13 міг би викликати відчуття дежавю. І це не диво, адже на ігровому протоколі була заначена назва гри Маневичі – Волинь. Щоправда, уважний спостерігач помітив би, що на відміну від ранкової зустрічі маневичанам протистояли «хрестоносці» з додатком 10-2 – «Волинь 11» зіграла ще зранку, вигравши (поступившись, розписавши мир) із претендентом на призи найвищого дивізіону Дитячої футзальної ліги Волині.

Підопічні Олександра Антонюка вийшли на майданчик дещо розслабленими і вже на першій хвилині поєдинку отримали гол у власні ворота. Номінальні господарі почувалися доволі впевнено і за пару хвилин подвоїли результат. Відзначився активний Даниїл Цикалюк.

Лише на 10-й хвилині протистояння «хрестоносці» згадали як грати у футзал та зуміли вивести на ударну позицію Даніїла Бухарова. 2:1 – мінімальна перевага маневицької команди, де вкотре за день ворота впевнено захищала неповторна Вікторія Юрчик.

Після короткого відпочинку «крузейдерс» спробували притиснути суперника до воріт та організували на початку другого тайму щось схоже на міні штурм. Проте, кращий гравець матчу Назар Ковбасюк дальнім пострілом практично перекреслив мрію лучан про перемогу в матчі. Хоча гарно розіграний на 24-й хвилині штрафний знову скоротив відставання у рахунку до одного пункту. Швидкий розіграш стандарту пострілом впритул завершив Богдан Савонюк. Але, це був останній успіх юних лучан в звітній зустрічі. Вихованці маневицької ДЮСШ зберегли гадикап та здобули перемогу з рахунком 3:2. Це дозволило зберегти баланс команді з району та втриматися у трійці кращих.