Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Дев’яте та сьоме місця нинішніх суперників за звітним протистоянням стовідсотково не відповідають амбіціям «Волинь Угринів» та ФК «Hawest» з портом приписки Підлозці. Зазвичай минулих сезонів обидва самобутніх колективи на подібному етапі змагань були серед претендентів на нагороди сезону.

Проте, на свято Василя учасники першого матчу 6-го туру в Другій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині суперники з’явилися у гарному гуморі з величезним бажанням виправити своє турнірне становище.

За підсумком дій опонентів  у першому таймі здавалося що у воротах обох команд стоять Василі, або як мінімум Васильовичі, настільки поважно ставилися польові гравці до голкіперів, перед якими стояло завдання не пропустити. І перші номери на 100% впорались із цією справою, завербувавши у помічники навіть стійки воріт.

Продовжився бенефіс голкіперів і після перерви. Хоча зіпсувати святковий настрій першому номеру угринівців зумів в середині тайму забивний Олександр Згоранець після точної передачі Ігоря Білітюка.

Бажання виграти у звітній зустрічі було явно більше у гостей, в складі яких на 25-й хвилині знову відзначився дует авторів першого взяття воріт. Але цього разу в ролі асистента виступав Олександр Згоранець, а автором голу в ігровий протокол був вписаний Ігор Білітюк.

Менше ніж за хвилину Юрій Яковлєв не схибив у гольовому моменті і на табло запалали цифри 0:3, як свідчення заявки на вікторію.

«Зелено-чорні» викидати білий прапор не збиралися та пішли ва-банк, створивши низку гольових моментів. А коли на 27-й хвилині Вадим Смаль замкнув передачу від Віталія Мельничука Угринів збільшив тиск на ворота суперника до максимальних показників. «Ще є час, ще є час!!», - намагався підбадьорити своїх гравців голкіпер господарів, але м’яч вперто не хотів потрапляти у рамку. Шанси відігратися в Угриніва були, але матеріалізуватися в голи так і не змогли.

Остаточно питання щодо зароблених 3-х залікових балів «Hawest» зняв за 9 секунд  до фінального свистка Ігор Білітюк, оформивши дубль та здобувши звання кращого гравця матчу.

Кращі гравці: Вадим Смаль – Ігор Білітюк