Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Добряче оновлений у цьому сезоні склад МФК «Хорів» ніяк не може вийти на стабільний рівень гри. Команді з величезним трудом даються забиті голи і лише надійний захист та наддосвідчена воротарська бригада Юрій Колодюк / Павло Чемерис дозволяють команді постійно триматися у грі. «Любарт» також ще далекий від ідеалу, втім зіграний кістяк молодих виконавців дозволяє команді вправно набирати залікові бали та перебувати у групі лідерів. Лучани вирішили не форсувати події, грали доволі обережно, прагнучи не пропустити і вичікуючи на помилку суперника. Втім, захист хорівців під диригуванням досвідченого Дмитра Ситника діяв уважно і помилок не припускався. Господарі «терпіли» цей «ненав’язливий» тиск «Любарта» і своєю чергою сподівалися, що реактивному Миколі Коляді випаде нагода втекти від захисника і розрядити свою гармату або Олександр Проскурін вигадає щось нестандартне. За такої обережної гри гострих моментів було обмаль і в першому таймі можна згадати хіба що нереалізовану нагоду в Ігора Тимціва, який не зміг перекинути голкіпера, що вже лежав на майданчику та неймовірний за технікою удар Олександра Проскуріна з величезним трудом відбитий Василем Семенюком.

Другий тайм став логічним продовженням першого, команди категорично відмовлялися ризикувати і небезпека виникала лише після нестандартних дій, проте голкіпери працювали бездоганно. Матч впевнено простував до закономірної нічиєї та «Любарт» дочекався таки помилки суперника: Богдан Мізюк у куті майданчика зачепився за м’яч, накрутив захисника, витягнув на себе голкіпера і викотив передачу на Ігора Тимціва, якому лишалося з метра влучити у порожні ворота. Хорівці одразу випустили п’ятого польового гравця, проте розіграти комбінацію як слід не зуміли, а Богдан Мізюк та Владислав Козачок покарали їх за помилки двічі спрямувавши м’яч у порожні ворота.

Отож, «Любарт» продовжує гонитву за «Надією», хоча й відстає на 5 очок, але має шанс у наступному турі в особистому протистоянні зменшити цей розрив. А МФК «Хорів» ніяк не може вибратися з підвалин турнірної таблиці і все далі відстає від пелотону.

Кращі гравці: Юрій Колодюк – Богдан Мізюк