Гра


2: 3

Удари по воротах:

5
:
8

Удари у рамку воріт:

7
:
4

Сейви:

4
:
5

Фоли:

6
:
7

Бугайчук Сергій Анатолійович, Попко Максим Вікторович, Клімук Юрій Васильович



https://vk.com/album-30257847_243464650

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р., Голоскоков С.




Про гру:

 

Два рівних та гідних один одного суперники в першому матчі півфінальної стадії плей-офф лише у серії післяматчевих пенальті визначили переможця. Яким став «Лучеськ». Це додало інтриги другому протистоянню, що розпочалося із швидкого голу «забіяки-забивали» Ігоря Блажиєвського.

А далі почалася справжня чоловіча боротьба з рівними шансами на успіх. Але гол до перерви вдалося забити лише представникам харчової торгової марки, що добре відома на Волині завдяки своїй продукції. Максим Бенес забив за «Забіяку» і 2:0 до паузи на відпочинок.

По перерві протягом 15-ї хвилини команди обмінялися голами, а за дві хвилини до фінальної сирени Вадим Корень забив гол-красень за біло-блакитних і реально відновив інтригу в протистоянні. Проте, як з’ясувалося у кінцівці поєдинку, «Лучеськ» у грі з п’ятим польовим гравцем не самий кращий колектив у Чемпіонаті. Рахунок залишився незмінним.

Отже на суперників ближчим часом чекає ще одне, цього разу вирішальне, протистояння, а на глядачів гарантоване видовище. На тижні млинівська «Юність» взнає свого суперника по фіналу плей-офф Четвертої ліги.