Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Волинець Юрій




Про гру:

В неділю, в залі обласної ДЮСШ, відновилися баталії регулярного, ювілейного чемпіонату в Першій лізі.

«Busmarket» приймав Атлетік з Млинова. Гра внесла певну інтригу в хід поєдинку, але гості, які за турнірним становищем мали кращий показник від свого суперника, переломили хід гри на свою користь.

З перших хвилин гості пішли у наступ і заволоділи ініціативою. На перших хвилинах вони створили ряд небезпечних моментів біля воріт Владислава Савчука.  Але він чітко реагував на сильні та влучні удари Олександра Миронюка та Олександра Лисенко.

Наполегливість гостей на 4 хвилині привела до порушення правил у карному майданчику господарів і Олександр Лисенко чітко реалізував пенальті, вивівши гостей вперед.

Господарі, незважаючи на пропущений гол, продовжували грати першим номером і повністю контролювали хід гри. Особливих небезпек голкіпер Респекту отримував від Володимира Крупніка. За 3 хвилини до закінчення тайму в одній з контратак,  Руслан Ракубовчук мав нагоду зрівняти рахунок, але не влучив у пусті ворота.

Кінцівка тайму була за Атлетіком, який і зберіг переможний рахунок в першому таймі.

Другий тайм розпочався з наступу господарів, які в одній з контратак, після сильного прострілу, влучили в Артема Назарчука, від якого м’яч затріпотів у сітці воріт. Рахунок став нічийним.

Гра загострилася. Команди заграли швидше, комбінаційніше та гостріше.

Запамятався сейв Владислава Савчука, який перервав простріл гостей, після виходу 2 в 1.

Небезпеку створювали і гості. Дальніми ударами шукали шлях до взяття воріт Олександр Миронюк і  Олег Фенюк. Проте їм бракувало влучності.

Здавалося, що футбольні каруселі так і приведуть гру до нічийного результату. Але за 2 хвилини до закінчення гри, проявивши індивідуальну майстерність, сильним ударом з лінії карного майданчику в дев’ятку,  Андрій Чабан виводить гостей вперед.

Кінцівка матчу пройшла в атаках гостей.

За 10 секунд до завершення гри господарі мали шанс спасти хід гри. За 6-й командний фол арбітри назначили 10-ти метровий. Проте Тарас Шпак не влучив у ворота.

Ото ж у підсумку перемога команди з Млинова, яка очолює турнірну  таблицю першої ліги після 6 туру.

Кращі гравці: Владислав Савчук – Олександр Миронюк