Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Волинець Юрій




Про гру:

У 6-му турі ювілейного чемпіонату «регулярки»  в Першій лізі жереб звів команди, які розташовані на різних полюсах турнірної таблиці, тому не складно було передбачити перебіг подій на майданчику, виходячи з результатів попередніх ігор.

Гра розпочалася без розвідки. Господарі пішли на штурм, а гості контратакували від оборони. Темп гри невисокий. Команди подовгу розігрували м’яч. Хоча володіння м’ячем було більше в господарів, проте контратаки Олімпа були більш потужнішими.

За такого перебігу гри,  в одній з контратак після пасу Сергія Шостака, Олександр Гараган відкрив рахунок зустрічі.

В кінцівці тайму гості мали ще одну нагоду збільшити рахунок. Артем Степанюк чітко пробив штрафний повз стінку у дальній від Андрія Стефановського кут, але кіпер господарів відбив прицільний постріл.

В подальшому хід гри не змінився і за мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

З перших хвилин другого тайму господарі взяли ініціативу в свої руки і вже через хвилину Юрій Кубай видав чіткий пас на Михайла Бачинського, який відновив рівновагу поєдинку.

Після забитого голу гра загострилася. Господарі створили ряд небезпечних моментів біля воріт своїх опонентів, один з яких на 20 хвилині закінчився взяттям воріт. Сергій Климюк вивів на ударну позицію Олександра Махно і господарі повели в рахунку.

Гості старалися змінити хід поєдинку, але їх контратаки були безрезультативними. Господарі діяли чітко в обороні і не давали можливості супернику здійснити задумане.

За три хвилини до закінчення гри, після тайм-ауту, гості вийшли грати в 5 польових гравців, щоб  відновити рівновагу.

Господарі чітко організували лінію захисту, а за 14 секунд відібрали м’яч і забили третій м’яч, автором якого став Сергій Климюк.

А остаточну крапку в грі на останній секунді поставив Андрій Тарасюк, який став автором четвертого голу.

Ото ж, як і передбачалося, переконлива перемога господарів які в результаті закріплюються на третій сходинці турнірної таблиці в 2-й лізі, а Олімп продовжує замикати її.

Кращі гравці: Сергій Климюк – Сергій Шостак