Гра


2: 3

Удари по воротах:

14
:
26

Удари у рамку воріт:

9
:
18

Сейви:

12
:
6

Фоли:

7
:
3

Максимов Дмитро/Щербик Андрій/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Двоє дебютантів змагань АМФВ підходили до свого першого матчу в новому році з різним настроєм – «Студенти» під керівництвом Романа Іваніцького крейсерським ходом пройшлися по Четвертій лізі, здобувши п’ять перемог у п’яти матчах, а їх суперники після успіху в першому турі зазнали чотирьох прикрих поразок, тож намагалися сенсаційним результатом у цій грі виправити своє турнірне становище.

І треба сказати, що з мотивацією у «БусМаркета-2» був повний порядок – на відміну від суперників, саме номінальні господарі майданчика створили перший чудовий момент у грі, однак Дмитро Білик потужним ударом відправив м’яч у бокову стійку, а невдовзі неймовірний момент не використав Ігор Хімейчук, який уже переграв воротаря, однак у падінні з незручної позиції таки не зумів переправити «кулястого» у рамку. В проміжку між цими шансами свою команду неодноразово рятував голкіпер Роман Зінчук, і саме він на 5-й хвилині організував гол «БусМаркета-2»: воротар спробував пробити з центра майданчика, а Хімейчук гарно підправив м’яч п’ятою прямісінько у рамку команди університету – 1:0!

Загалом, після пропущеного голу гравці «ВНУ» намагалися більше атакувати, й могли зрівнювати рахунок, однак не використовували чудові нагоди для взяття воріт – зокрема, Роман Панасюк в одному з моментів не заніс м’яч з близької відстані в уже порожню рамку. Разом з тим, небезпечно відповідали й суперники – Богдан Цимбалов та Назар Якимюк лише якимось дивом не збільшили перевагу номінальних господарів гри до перерви…

Діло наближалося до можливої сенсації, однак у другому таймі «Студентам» таки вдалося «розпечатати» голкіпера суперників – на 19-й хвилині Назар Цап таки заштовхав «кулястого» у ворота в боротьбі з воротарем – 1:1. А ще за дві хвилини Володимир Павлишин зумів пробити точнісінько у ближній кут воріт суперників – 1:2. Наприкінці матчу Назар Тракало, здавалося б, вирішив долю матчу на користь «ВНУ», забивши ударом головою з близької відстані – 1:3. Утім, гравці «БусМаркета-2» не здалися, і Назар Якимюк точним ударом із метрів десяти досить швидко відновив статус-кво – 2:3. А на останніх хвилинах номінальні господарі могли вирвати несподівану нічию в матчі, однак Цимбалов таки не переграв воротаря.

Фінальний свисток зафіксував натужну вольову перемогу ВНУ – вже шосту цього сезону в шести матчах. А от «БусМаркет-2» за такої гри може здивувати у наступних іграх у боротьбі за плей-офф Четвертої ліги чемпіонату Волині з футзалу.

Кращі гравці: Ігор Хімейчук – Володимир Павлишин