Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда




Про гру:

Уже з початком гри "Зоря-ДЮСШ 2" хочеться відмітити сумлінну працю воротарів обох команд. Назар Гепнер та Семен Федорчук цій грі віддалився повністю й показали сейви високого для Суперліги категорії ю-11, рівня.

Десята хвилина гри стала фатальною помилкою воротаря "ДЮСШ2", адже Віктору Мазурцю вдалося забити м'яч у його ворота. Щоб не розчаровувати публіку та своїх вболівальників "ДЮСШ2", в лиці Кирила Гайдукова, забивають перший, у матчі, гол.

Другий тайм, а саме його двадцята хвилина стала справді небезпечною для "Зорі", а все тому що вихованцям "ДЮСШ2" вдалося відвести голкіпера від його ж воріт і вже через мить м'яч летів у незахищені ворота, здавалося, що в цей момент команду могли врятувати лише молитви, але ні, в останню секунду перед м'ячем з'явився Віктор Мазурець, якому вдалося врятувати команду за лічені секунди до радості суперників.

Надшвидко голи почали летіти з 24-ої хвилини гри. Спочатку забив Марк Кан, вихованець "Зорі", одразу за ним, не поступаючись вправністю, забив вже вихованець "ДЮСШ2" Св'ятозар Максимчук. Ще однією хвилиною тріумфу для Св'ятозара стала 29. Саме тоді хлопець і забив останній та переможний, для "ДЮСШ2" гол.