Гра


3: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Мищук Анатолій Богданович, Бас Назарій Леонідович, Мищук Нестор Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243487028

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я., Кунаков О.




Про гру:

Після фіаско у першому півфінальному двобої «Надія-2» вже не мала права на помилку, а «Вікторія» отримала непогані шанси скористатись тим, що перший поєдинок вибив суперника з рівноваги. Матч розпочався дещо несподівано. Млинівці не стали щільно закриватися на своїй половині, а намагались пресингувати гравців «Надії-2» по всьому майданчику. І це одразу принесло результат, не встигли хорівці розігрітися, як Сергій Вишневський вже запалив одиничку на табло. Минає лише кілька хвилин і Андрій Панчина завершує швидку комбінацію млинівців, подвоюючи рахунок. Проте, «Надія-2» укомплектована цього року гравцями досвідченими та майстерними. Атаки «Вікторії» ставали все рідшими і кволішими, а хорівці, як досвідчений боксер притискали суперника «до канатів».

Довгий час млинівців рятував герой першого півфінального матчу Микола Денисюк, але наприкінці тайму і він був безсилий після пострілу Віталія Ковальчука. І хоча Андрій Панчина одразу знову збільшив перевагу «Вікторії» до двох голів фантастичним ударом головою у дальню «дев’ятку», «Надія-2» вже підібрала ключі до воріт суперника і на перерву команди пішли за мінімальної переваги млинівців.

У другому таймі домінування хорівців було цілковитим. «Вікторія» тримала периметр карного майданчика, вже не витрачаючи сил на контратаки, але в одному з епізодів Віталія Ковальчука втримати таки не змогли. Минуло ще дві хвилини і Сергій Кольцун несподіваним пострілом вивів «Надію-2» вперед. Врятувати гру млинівцям банально забракло сил. Та й хорівці, пам’ятаючи завершення попереднього матчу, діяли виважено і надійно. Рахунок у серії зрівнявся і лише третій двобій визначить фіналіста у цій парі.