Гра


8: 2

Удари по воротах:

23
:
24

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

6
:
2

Фоли:

3
:
4

Мищук Анатолій Богданович, Бас Назарій Леонідович, Мищук Нестор Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243487028

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я., Кунаков О.




Про гру:

У першій серії півфінального протистояння між цими суперниками точилася рівна боротьба, обидві команди дбали в першу чергу про захист. Схожого перебігу подій слід було очікувати і у другому двобої. Відкрита гра – надто великий ризик для півфіналу.

В дебюті матчу так і вийшло. Та сама очікувана рівна боротьба без особливих загроз воротам. «Пакківці» більше володіли м’ячем, але їх спробам відкрити рахунок бракувало наполегливості. «Агропродукт» чатував на помилку суперника, втім теж зберігаючи максимум обережності.

Проте, цей неквапливий футзал тривав лише п’ять стартових хвилин, до того моменту, коли хтось з гравців «ПАККО» наважився на постріл з далекої відстані, Леонід Джигалюк не зумів зафіксувати м’яч у руках і Антон Капаєв виявився найспритнішим на добиванні. «Агропродукт» у відповідь просто вибухнув. Горохівчани довели, що вміють не лише злагоджено захищатися, а й потужно атакувати. Протягом двох хвилин двічі відзначився Роман Ващук. Спочатку він добив у сітку м’яч, що відскочив від штанги воріт суперника, а потім забив фантастичний за красою гол: першим доторком прийняв на груди довгу передачу, а другим катнув м’яч під воротарем.

Наприкінці тайму своє слово додав і Олександр Хамула, що завершив швидку контратаку «Агропродукту». «Рітейлери» явно не очікували від суперника такого напору і виглядали геть розгубленими.

 Після відпочинку «ПАККО» спробував перехопити ініціативу, але горохівчан у той вечір було вже не спинити. В середині тайму команди обмінялися голам, а в кінці зустрічі, коли лучани всією командою пішли рятувати гру гравці «Агропродукту» забили ще чотири голи завершивши поєдинок розгромною перемогою. Отож, рахунок в цій серії зрівнявся і фіналіст визначиться лише у третьому матчі.