Гра


4: 1

Удари по воротах:

19
:
15

Удари у рамку воріт:

9
:
3

Сейви:

3
:
9

Фоли:

8
:
5

Смірнов Василь Анатолійович, Літвінчук Леонід Васильович, Леончук Олександр Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243486968

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р., Голоскоков С.




Про гру:

 

В першому матчі ківерцівсько-лучцького протистояння в Другі лізі «Колос» переграв переможця Регулярної першості з рахунком 7:5. І «зелені» всерйоз налаштувалися вирішити завдання щодо потрапляння до фіналу у другій частині далеко не «марлезонського балету».

Вже у дебюті зустрічі Дмитро Медунецький потужним ударом відкрив рахунок, а на 8-й хвилині Юрій Перстенюк збільшив перевагу «Колоса» до двох м’ячів. Зупинятися на досягнутому ківерцівський колектив цього вечора не збирався і ще до сирени на перерву забив втретє. Фартовий Дмитро Медунецький ударом під поперечину «підцементував» фундамент майбутньої перемоги.

«Авангард» не здавався. «040» бився. Але хлопцям з «сорокового» ватально не щастило у завершальній стадії атак. «Select» вдарявся об стійки, або ставав здобиччю голкіпера ківерчан.

 В другому таймі лучани відверто домінували на майданчику, а «Колос» стояв у захисті, не забуваючи за контратаки. Саме в одному з випадів «Зелених» хет-трик вдався Дмитру Медунецькому. На останніх хвилинах «Авангард 040» пішов рятувати гру з п’ятим польовим гравцем і навіть зумів забити. Але це був останній гол у матчі, за підсумком якого до фінальних матчів плей-офф Другої ліги вийшов ківерцівський «Колос».