Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Лисенко Олександр




Про гру:

У місцевому ДЮСШ "Аперкот" приймав луцький "Вотранс". Лучани замикають турнірну таблицю, маючи в своєму активі лише 3 пункти, після перемоги над "Любартом", Ковельчани ж в другій поспіль домашній грі, мали велике бажання реабілітуватись перед своїми вболівальниками за поразку в попередньому турі від "Надії" .
Старт гри одразу показав наміри "Вокару", який був більш активним та наполегливим. Також помітно відчувалась поява в складі досвідченого Віталія Кашуби, який «відсидів» свій термін дискваліфікації та з великим бажанням вступив в дію. Рахунок у грі відкрив все таки Вотранс. Гості після розіграшу кутового прострілили на дальню стійку, де її вдало «замкнув» молодий Юрій Борецький та вивів свою команду вперед. Гра оживилась. Через 3 хвилини в деякій мірі схожий мяч забив Олександр Івко, зрівнявши рахунок та зірвавши оплески вболівальників місцевого ДЮСШ. В наступній ж атаці досвідчений Олександр Назарчук знову виводить Вотранс уперед , класно розібравшись в штрафному майдачинку господарів, але за мить один з лідерів ковельчан Олександр Портянко потужно «прошив» Василя Ярошика і відновив паритет у матчі. Вболівальники очікували на подальшу гольову перестрілку, проте команди дещо почали діяти обережніше , боючись закінчити матч з рахунком , наприклад 25:23 , також впевнено діяли в рамці воротарі обох колективів та за нічийного рахунку суперники пішли на перерву.
Трилер продовжився.Після відпочинку гра відновилась одразу ж мячем Володимира Хмелярського, який чудово розвернувся для точно пробив без шансів для голкіпера гостей , проте за кілька миттєвостей , той же Олександр Назарчук класним пострілом в ближню «дев’ять» робить рахунок нічийним. За хвилину після передачі Портянка, влучним ударом з носка виводить знову господарів вперед Віталій Романчук й після цього гра знову дещо лишає видовищності й голів, даючи глядачам «відпочити» від активних дій футзалістів . І ось настала наступна трихвилинна гольова феєрія. На 25-й хвилині після атаки Вотрансу , мяч рикошетом відскочив до Віталія Кашуби, який опинився віч на віч з воротарем та впевнено переграв кілера гостей і збільшив відставання у грі , одразу ж вотрансівець Святослав Біскуб відзначається й зберігає інтригу. Гостподарі беруть тайм-аут , щоб перевести подих та дещо збити активний темп і ,забігаючи на перед приймають правильне рішення. Спочатку активний Віталій Кашуба оформлює свій дубль класним ударом злету , а за кілька секунд до завершення матчу Віталій Романчук ставить крапку в цьому протистоянні . Спроба розіграти «п’ятого» нічого гострого для лучан не принесла й в підсумку перемога Аперкоту 7:4.
Кращі гравці: Кашуба Віталій - Назарчук Олександр