Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Гоза Руслан/Голоскоков Дмитро




Про гру:

 

В анонсі звітного поєдинку гріх було не використати журналістський штамп щодо боротьби за так званих шість очок. І це не диво, адже третя команда хорівського клубу «Надія» із дев’ятьма заліковими балами після шести зіграних поєдинків застовбила за собою п’яте місце у турнірній таблиці. На сходинку вище розташувалися гості з ФК «Кременець», маючи в активі 12 очок та непогані перспективи зачепитися за призові місця Регулярної першості 15-го ювілейного чемпіонату в Другому дивізіоні. Отже, матч 7-го туру між нелуцькими командами мав приховану інтригу та вплив на розташування команд-учасниць на турнірній дистанції «регулярки».

Двома головними діючими особами, а точніше кращими гравцями поєдинку стали Олег Островський та Роман Ткучук відповідно. А ще точніше персональний вклад цих виконавців у підсумковий, переможний для ФК «Кременець» 2:3 результат, виявився доволі значним. Дублі 8-го номера «Надії» та 19-го гостей стали прикрасою драматичного протистояння, після якого команда з Луцького району зуміла зачепитися за третю сходинку в турнірній таблиці.

З огляду на цифрові показники гра була доволі цікавою та насиченою внутрішнім змістом. На 8-й хвилині суперники обмінялися забитими м’ячами, підбивши підсумок першого тайму.  В господарів влучно пробила «вісімка», тобто Олег Островський, а в «червоно-чорних» після пасу вищезгаданого Романа Ткачука відзначився Богдан Репецький – 1:1.

По перерві на 24-й хвилині Роман до асисту додав гол після пасу-відповіді від Богдана та вивів гостей вперед – 1:2. А розв’язка в матчі наступила на  передостанній 29-й хвилині ігрового процесу після чергового обміну уколами у виконанні голеадорів команд.

Кращі гравці: Олег Островський – Роман Ткачук