Гра


4: 3

Удари по воротах:

25
:
16

Удари у рамку воріт:

14
:
8

Сейви:

5
:
10

Фоли:

2
:
12

Котельчук Ігор/Мищук Анатолій/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

 Це була центральна гра в цьому турі у Першій лізі. Команди перед цим поєдинком знаходились на першому та третьому місцях відповідно, тож вболівальники чекали запеклого та напруженого матчу. Млинівчани до того ж ще не втрачали залікових балів у "регулярці" , маючи у своєму активі стовідсотковий результат, і у разі перемоги значно збільшували свої шанси у боротьбі за "золото" Регулярного чемпіонату. 
Поєдинок розпочався досить активно. Команди з перших хвилин намагалися нав'язати кожна свою гру, що і вилилось у достатню кількість небезпечних моментів біля воріт як однієї, так і іншої з сторін цього двобою. Але надійно діяли захисні ланки кожної з команд, тож м'ячів глядачі довго не змогли побачити , допоки у самому кінці тайму гравець "Атлетика" Олег Фенюк зумів забити гол на що практично одразу відповів Іван Харченко з команди опонента і на перерву суперники пішли при нічийному результаті. 
 Друга половина розпочалась з точного відзеркалення першого тайму. Суперники великими силами кинулись вперед, для того щоб схилити шальки терезів на свою користь. Вдалося це зробити невгамовному "атлетіківцю" Олегу Фенюку, який знову зумів вивести свою команду вперед. Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба" , в якій опоненти не жаліли ані себе, ані суперника намагаючись виграти кожну мікродуель на майданчику. Всередині тайму гравець номінальних гостей Дмитро Рябіїк зрівнює рахунок, на що практично одразу відповідає все  той же Олег Фенюк. Кінець поєдинку був дуже цікавим. За дві хвилини до фінальної сирени Олег Василюк знову зрівнює рахунок, а за хвилину млинівчанин Олександр Халик з дабл-пенальті ставить переможний рахунок для своєї команди. 
 Кращі гравці: Олег Фенюк - Андрій Поліщук