Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

Колективи, що зустрілися на майданчику СК ВНУ наразі вирішують діаметрально протилежні завдання: «Волинь Угринів» намагається застрибнути у зону плей-офф, а потужний «Vadrus» веде боротьбу за золоті медалі регулярного чемпіонату. Втім, які б не були цілі, програвати ніхто не мав наміру. Тактика господарів було продиктована їх складом, маючи лише одну заміну вони не могли собі дозволити гри на зустрічних курсах і діяли «від захисту». «Vadrus» же грав першим номером, постійно змінюючи напрямок атак. Основним конструктором і джерелом креативу виступав потужний Василь Лойко. Він постійно створював загрози воротам Івана Чайки то завдаючи фірмового гарматного удару з далекої відстані, то виводячи гострим пасом на ударні позиції партнерів. Та голкіпер угринівського колективу був на висоті, раз за разом рятуючи команду від наднебезпечних ударів. І коли вже здавалося, що все найцікавіше відбудеться після перерви, гостям вдалося відкрити рахунок – Олександр Корнійчук завдав потужного удару низом і «Select» оминувши всі перепони влучив точнісінько у нижній кут.

У другому таймі змушені відіграватися господарі стали частіше з’являтися поблизу воріт «Vadrusa» і хоча захист гостей діяв уважно, проте Андрій Франчук мав дві чудові нагоди для результативного удару та забити йому в цей вечір не судилося. «Vadrus», хоч і грав «по рахунку», продовжував постійно турбувати захист «Угринова» і на 24-й хвилині Олександр Якимчук реалізував 6-метровий штрафний удар. Не зважаючи на усі намагання господарів пробити потужний захист суперника ніяк не вдавалося. А на передостанній хвилині Богдан Бондарук зняв усі питання стосовно переможця матчу і встановив підсумковий рахунок 3:0 на користь «Vadrusa».

Отож, «Волинь Угринів» продовжує балансувати на 9-й сходинці турнірної таблиці, а «Vadrus» тимчасово її очолив, але має шанси і лишитися лідером після семи турів, оскільки основні конкуренти гратимуть між собою.

Кращі гравці: Іван Чайка – Олександр Корнійчук