Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Луцьке дербі між другим «Динамо» та «Торпедо» в рамках 7-го туру 15-го ювілейного чемпіонату Волині у часі розтягнулося ледь не на місяць. Через проблеми з електроенергією в СК ВНУ ще 19 грудня 2022 року матч припинився через кілька хвилин після відновлення гри після перерви. Анонс та стінограму першої частини протистояння надаю незмінною:

«Для всіх хто народився в СРСР назва матчу «Динамо» - «Торпедо» нагадує епоху легендарних матчів та низку прізвищ зірок світового футболу.  Проте, у волинському футзалі матч 7-го туру 15-го ювілейного чемпіонату області з огляду на турнірне становище суперників у Вищій лізі мав перетворитися у гарантоване видовище. Сусіди в «турнірці» ще не вирішили питання щодо участі в плей-офф Абсолютної першості, розташувавшись на 9 та 8 позиціях із шестиочковим багажем. Цей факт значною мірою впливав на бажання суперників не тільки здобути переможний результат, але й в очному протистоянні відкинути опонента за спину в турнірній гонці. І луцьке дербі не розчарувало. На паркеті СК ВНУ пристрасті завирували з перших миттєвостей. Вже на 16-й секунді Іван Бандура наважився на дальній постріл з центральної зони і не прогадав. «Селект» опинився в сітці, а на табло запалали цифри 1:0.

Після пропущеного м’яча підопічні Анатолія Мищука за оперативних підказок наставника спробували швидко відновити паритет, але динамівці боронилися і кількісно, і якісно тримали захист своїх володінь. А коли міні-штурм було відбито, на авансцені з’явився швидкий Артур Яручик, котрий на 8-й хвилині повторив дебютний подвиг Івана Бандури – 2:0.

Наприкінці другої третини тайму «чорно-білі» були вимушені взяти хвилину на роздум і використали її на 100%. За секунду після завершення тайм-ауту простріл Андрія Ткачука на п’ятак завершився автоголом, а відставання у рахунку до одного пункту. Тиск на ворота «Динамо-2» збільшився, що ініціювало з боку опонентів хід у відповідь – господарі зібралися на хвилинну нараду. Щоправда, отримати дивідендів з протокольної паузи хлопцям в бордових манішках так і не вдалося. А ось торпедівець Сергій Дорецький за пів хвилини до сирени на перерву, елегантно п’ятою замкнув передачу з правого флангу атаки від Івана Дідурін та зрівнія рахунок – 2:2.

По перерві через 45 секунді стався пенальті у ворота «Динамо-2» і до точки підійшов Дмитро Рожко. Дуель під час виконання шестиметрового впевнено виграв Олег Ворон – голкіпер господарів. Проте, невдача на стандарті додала бойового настрою 7-му номеру «Торпедо» і Дмитро Рожко за мить замкнув вдалим ударом розіграш кутового – 2:3. Відповідь від суперника на забарилася. Черговий розіграш корнеру і Іван Бандура робить дубль – 3:3.» Далі пропало світло. І тепер ми продовжуємо репортаж вже із залу ОДЮСШ з відмітки у 8 хвилин 47 секунд до фінального свистка в неділю 12 лютого 2023 року. До речі, диспозиція команд в турнірній таблиці суттєво не змінилася, адже торпедівці залишилися на 9-й сходинці, а «Динамо-2» піднялося лише на одну сходинку, змінивши 8-му позицію на сьому.

Перший удар в бік воріт, як і перший фол в самому дебюті дограшу організували господарі. За хвилину на табло відбивався повний паритет - 2:2 за фолами і 3:3 за рахунком. В обміні гострими моментами також спостерігалася рівновага, яку спробував змінити на свою користь тайм-аутом тренерський штаб Торпедо. Проте, відзначитися вдалося супернику. За хвилину з невеличким на ударну позицію вийшов Іван Бандура і не схибив - 4:3. Цей рахунок і підсумував епічне протистояння, завдяки якому "Динамо" в турнірній таблиці опинилося на 4-й позиції.

Кращі гравці: Іван Бандура - Дмитро Рожко