Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Лисенко Олександр




Про гру:

 

У передостанньому турі Другої ліги ювілейного чемпіонату Волині зустрічались один з лідерів турнірної таблиці та один з аутсайдерів. Номінальним гостям потрібно було перемагати, аби точно лишитись в призових місцях «регулярки» та в разі перемоги в останньому матчі та вдалих обставин і взагалі отримати срібло Другої ліги. 
Матч розпочався зі швидкого голу досвідченого Вахтанга Машави , який по футзальному з «носка» засвітив «одиничку» на табло спорткомплексу ВНУ. Це дещо стало несподіванкою для «кременців» та явно не подобався розвиток подій і гості побігли виправлятись, вміло використовуючи в атаці одного зі своїх лідерів Романа Такачука , який на 6-й хвилині відновив паритет у матчі. «Волиняни» дещо не встигали за прудкими діями опонентів та «назбирали» 6 фолів наприкінці першої половини зустрічі й ФК Кременець заробили право на 10-ти метровий дабл-пенальті. До м’яча підійшов автор першого голу гостей Роман Ткачук , прострілив сильно, проте по середині рамки й юний Іван Чайка парирував удар бомбардира … але першим на добиванні був активний Богдан Репецький , котрий все таки вколотив «круглястого» в сітку на вивів свою команду вперед. Після сигналу арбітрів на перерву , залунав другий сигнал , правда про повітряну тривогу та команди рушили в укриття і мали дещо більше часу для координації тактичних дій та виправлення помилок. 
Після відбою повітряної тривоги, колективи відновили гру… обмінялись кількома небезпечними моментами та Угринів зрівняв рахунок . Це Дмитро Вахмістров класним ударом на кілька миттєвостей надав собі й своїм партнерам надію не непоганий результат гри, але лишалось цей рахунок втримати . На жаль, для гостей, та на радість господарям цього їм не вдалось зробити … протягом двох хвилин Волинь Угринів пропускає три м’ячі від «кременчан» та зводить на «нівець» спроби зачепитись хоча б за нічию у матчі(відзначались Дмитро Стець, Олександр Кривина та Ігор Кулюк). У підсумку 5:2 на користь номінальних гостей та стовідсоткові попадання в трійку презерів для ФК "Кременець".
Кращі гравці: Вахтанг Машава - Роман Ткачук