Гра


8 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №2
7: 0

Хронометрист / Делегат:

Остромецький Юрій(мол)/Гетьман Василь




Про гру:

В минулому турі команда князів здобула довгоочікувану першу перемогу в 15-му ювілейному чемпіонаті волинського футзалу,  а так, як цей сезон є дебютним для команди----то та перемога дійсно є історичною в літописі спортивних звитяг  новоспеченої команди.Команда, що представляє один з кращих фітнес-клубів нашого краю також є дебютантом футзальних перегонів під егідою АМФВ, але основний кістяк цього колективу в минулому сезоні  пройшов турнірний шлях у  Шостій лізі, де представляв Доросинівську громаду. Саме тому  "лаймфітівців"  дебютантами  "регулярки" можна назвати лише з великим натягом, що й відображається в їхніх турнірних здобутках, де команда має всі шанси зачепитись за п'єдестал!   
   Не став виключенням і звітний матч, в якому салатові буквально " проїхали катком" по своєму супернику, не залишивши останньому ніяких шансів не лише на залікові бали в турнірну копілку, а й навіть----для забиття голу престижу. Хоча ради справедливості відзначу, що таких шансів червоні мали достатньо, але в завершальній фазі їм щоразу не вистачало точності та холоднокровності або ж господарів виручав у рамці Дмитро Салєй, який піймав кураж і був бездоганним не лише на лінії воріт, але й вдало підключався до атакувальних розіграшів своєї команди. А от його візаві з команди гостей Віталію Аршуліку вже на 2-хв довелось виймати м'яч із сітки власних воріт, коли потужний удар вдався Олегу Гаврилюку. Номінальні господарі майданчика й надалі лише нарощували хвилі своїх атак, але розвинути успіх змогли до перерви лише ще двічі, завдяки дублю у виконанні Сергія Кашицького.
   В 2-таймі  події на майданчику проходили в тому ж ключі, мінімум гольових моментів було в  "любартівців", а от "лаймфітіівці" і надалі феєрили на майданчику. Тепер справжнім лідером у їх лавах виступив Кирило Павловій, який не тільки вдало діяв у відборі та перехватах, але й ефективно грав у атакувальних розіграшах своїх одноклубників, двічі вразивши ворота суперників та одного разу асистувавши Богдану Перчуку, який забивав уже фактично в порожні ворота. Незважаючи на велику перевагу в рахунку, господарі продовжували атакувати п'ятьох, за хвилину до фінального свистка жирну крапку в зустрічі поставив Максим Жовнірук. Свій гол престижу стовідсотково мали забивати й гості, коли за лічені секунди до закінчення матчу Ярослав Дорощук бив в пусті ворота після обрізки в атаці Lime Fit, але поспішив з ударом та метрів з 20-ти не влучив у рамку. Як підсумок 7:0!!! Досить переконлива перемога команди фітнес-клубу.
   КРАЩІ  ГРАВЦІ: Павловій  Кирило - Воробей  Сергій