Гра


1: 4

Удари по воротах:

11
:
21

Удари у рамку воріт:

3
:
11

Сейви:

7
:
2

Фоли:

4
:
1

Мищук Анатолій/Попко Максим/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У матчі між цими командами відбувалася битва лідерів Першої ліги чемпіонату Волині з футзалу – «Атлетік» ураганом пронісся по попередніх семи турах змагань, здобувши сім перемог, а їх суперники з «Traders» оступилися за ці тури лише одного разу, тож, в буквальному сенсі, у поєдинку вирішувалася доля звання регулярного чемпіона дивізіону.

Із самого початку ігрову та територіальну перевагу в матчі захопили гравці «Атлетіка». З перших хвилин їх суперникам було важко встигати за опонентами, і якщо після удару Олександра Халика м’яч влучив у бокову стійку воріт номінальних господарів гри, то на 4-й хвилині уже ніщо не могло врятувати команду після того, як Олег Фенюк викотив на незахищену рамку Олександру Лисенку – 0:1. Можливо, «Трейдерс» банально перегоріли у важливому поєдинку, або ж просто не зуміли підтримати темп, який їм запропонували суперники, однак в атаці у них не клеїлося майже нічого, тоді як гравці колективу з Млинова ще двічі святкували до перерви. Спочатку Михайло Вітерукпотужно і точно пробив у дальній кут після розіграшу аута, а потім Фенюк знову асистував – цього разу Олександру Миронюку – 0:3.

«Укладачі угод» (якщо ми правильно перекладаємо назву номінальних господарів цього поєдинку) вперто продовжили шукати шляхи до воріт Владислава Гуменюка у другому таймі, й одного разу таки зуміли пробити юного голкіпера «Дмитрівським дуетом»: Дмитро Козачук прострілив, а його тезка Бондарчук – замкнув дальню стійку – 1:3. Утім, вже за три хвилини знову в гру включився Фенюк, який вже утретє в матчі віддав гольовий пас, після якого відзначився Андрій Чабан – 1:4. В подальшому гравці «Атлетика» були навіть ближчими до того, аби розвити перевагу, аніж їх суперники до того, аби врятуватися, однак завдяки майстерності голкіпера Олександра Шпарука «Трейдерс» більше не пропускали, а до фінального свистка рахунок так і не змінився.

Таким чином, «Атлетік» таки здобув за тур до завершення перемогу в регулярній першості Першої ліги чемпіонату Волині з футзалу, а от гравцям «Трейдерс» таки доведеться перемагати в останньому турі, аби закріпити за собою срібні медалі «регулярки».

Кращі гравці: Валентин Обозовський – Олег Фенюк