Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

До звітного протистояння обидві команди підходили з гарним настроєм – «Луцьктепло-Клевер Сторс» добряче розігналися у чемпіонаті Волині, здобувши перед цим три перемоги поспіль, а їх суперники вперше у сезоні святкували успіх у минулому турі в поєдинку проти «WestSide».

Гра вийшла дуже цікавою та захоплюючою – мабуть, найкращою в недільній програмі ігор в ОДЮСШ. Уже в дебюті поєдинку відкрити рахунок вдалося гравцям «Пірванче»: Тарас Папко пробив з меж карної зони і влучив прямісінько поміж ніг голкіперу – 0:1. Після цього «тепловики» організували справжній тиск на ворота опонентів, однак воротар номінальних гостей Віталій Шевчук неодноразово рятував свій колектив від пропущеного м’яча. Зламати опір гравців «Пірванче» підопічним Ярослава Русина вдалося на 9-й хвилині поєдинку. Спочатку Сергій Ліщук точним ударом зрівняв рахунок, а менш ніж за хвилину Василь Єфімчук асистував Вадиму Павлюку – 2:1! Перевернувши все з ніг на голову, господарі матчу пішли на перерву з перевагою в рахунку.

Після перерви гравці «Луцьктепла» святкували знову – Сергій Ліщук оформив «дубль» філігранно точним ударом у дальній нижній кут – 3:1. Номінальні гості не здавалися, і на 24-й хвилині Тарас Папко оформив «дубль» у відповідь, пробивши повз голкіпера – 3:2. Не встигли як слід порадіти своєму взяттю воріт гравці «Пірванче», як Богдан Мосійчук знову відновив статус-кво у матчі. Утім, кінцівка гри стала по-справжньому валідольною для «Луцьктепла», а Андрій Ткачук зумів повернути інтригу в протистояння – 4:3! На останній хвилині гри команда «Пірванче» могла вирвати й бойову нічию, однак Папко не зумів виграти дуель у воротаря господарів майданчика, тож фінальна сирена зафіксувала четверту поспіль перемогу колективу «ЛуцьктеплоКлеверСторс», а гравцям «Пірванче» ще доведеться заочно захищати свою восьму позицію від посягань «Вест Сайду»…

Кращі гравці: Сергій Ліщук – Тарас Папко