Гра


1: 8

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 У цій грі яскраво вираженим фаворитом виступали хлопці з «БусМаркета», перед якими ще майоріла медальна перспектива у Першій лізі чемпіонату Волині, тоді як «Вест Сайд» у перших семи турах святкував лише одну перемогу, хоча намагався реабілітуватися у останніх матчах регулярної першості.

 З самого початку гри номінальні гості поєдинку почали шукати шляхи до воріт своїх опонентів, і на 5-й хвилині це дало результат: Сергій Богданенко запалив першу одиницю на табло – 0:1. Ще за хвилину міг відзначатися його партнер по команді Андрій Каварський, який лише трохи не влучив у ворота з вигідної позиції, однак вже на 7-й хвилині Богданенко оформив «дубль» ударом з розвороту – 0:2. За декілька хвилин гравці «Вест Сайду» відновили інтригу в матчі після точного удару прямісінько в кут від Михайла Бачинського, однак наприкінці тайму Іван Корчук таки відновив перевагу «БусМаркета» у два голи – 1:3.

 У другому таймі перевага номінальних гостей лише збільшувалась – уже на 16-й хвилині прикрий автогол гравця «WestSide» знову змінив рахунок на табло – 1:4. А у завершальній третині матчу, коли з останніх сил «Західняки» таки намагалися врятувати поєдинок, гравці «БусМаркета» холоднокровно спрацьовували на контрвипадах: так, «дубль» в матчі оформив Іван Корчук, а ще по голу на свої рахунку записали Дмитро Федончук, Руслан Ракубовчук та Володимир Крупнік – 1:8. Таким чином, гравці «БусМаркета» вийшли на одноосібну третю сходинку Першої ліги, а захищати її в останньому турі «регулярки» доведеться в непростому матчі проти «Луцьктепла». А от «WestSide» у протистоянні з «Industrial West» (такому собі «Західному дербі») намагатиметься таки влізти у «останній вагон» у вигляді восьмої сходинки та місця у плей-офф дивізіону…

 Кращі гравці: Михайло Бачинський – Іван Корчук