Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Котельчук




Про гру:

 

У зв’язку з реаліями сьогодення, усі суботні ігри під дахом СК ВНУ були зміщені приблизно на годину через повітряну тривогу. Та ніякі агресори не завадять українцям розвивати спортивну сферу своєї країни. Отож, з гаслом: «Від початку до кінця-Ладомир, вперед!»,- дівчата розпочали гру проти «ДЮСШ2». Сказати, що ця гра Суперліги категорії ю-13 була була видовищною-не сказати нічого. Як юнаки, так і юначки повністю віддавалися грі, що дало нам безліч захоплюючих моментів. Одним з таких, став гол Зоряни Гладун, яка вже на п’ятій хвилині додала барв у матч та іскор в очі вболівальників.

Не згадати про капітана «Ладомира» було б великою помилкою, адже Христина Савчук скеровувала команду у потрібне русло і пильнувала за ходом гри. Підказки капітана допомагали дівчатам, це стає очевидним вже на шостій хвилині матчу. Вікторія Савкіна оформила красивий і точний удар прямісінько у ворота суперника.

У другому таймі неабияк проявив себе десятий номер «ДЮСШ2», Дмитро Ярошук. Хлопець, завдяки своїй лівій нозі показав чудовий сейв рідних воріт. Та є тут й інша сторона медалі, через лічені секунди, воротар, товариш Дмитра по команді, захищаючи ворота отримав удар в грудну клітину, яка спричинила проблеми з диханням, на щастя, випадок було швидко ліквідовано завдяки діям арбітрів.

На цій травматичній ноті матч добіг кінця й рахунок так і залишився переможним для гостей поля, «Ладомира».