Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Собуцький Андрій




Про гру:

На шляху до чвертьфіналу Кубка Волині «динамівці» несподівано легко здолали «Кураж» 8:0, а «теремнівці» буквально «вигризли» путівку в «Надії-2» 1:0.  Давні друзі свою зустріч почали обопільним розхитуванням. Опоненти намагатися витиснути одне одного з центра майданчика, щоб створити собі плацдарм для подальших наступальних дій. Проте жодному з них це не вдалося.

Першими небезпеку створили «хлібобулочники», але тріада-розіграш Воробей-Байбула-Максимчук не вдалася – останньому завершити не судилося. Зате перша ж серйозна відповідь «Динамо» на 4 хвилині закінчилася голом. Микола Казьмирук відібрав круглого на чужій половині, дав на Володимира Баденчука, той зробив кілька кроків і пробив із метрів 10 – точно низом у кут. 1:0

Знову почалася позиційна боротьба, яка з’їдала сили й час.  Як би традиційно не звучало це мовне спортивне кліше, проте команди направду краще захищалися, ніж атакували. Тому просуватися обом доводилися тільки за допомогою розіграшів «квадратів». Міг зрівнювати на 9 хвилині Роман Воробей, але його постріл із 7 метрів Максим Франчук узяв намертво.

«Теремно» продовжило нагнітати, а «Динамо» чекати шансу на контрвипад. Баденчук знову нагадав про себе ударом у хрестовину. Кінцівка тайму була схожа на перетягування каната двох абсолютно рівних за силою суперників. Результату це не принесло.

Після перерви характер гри дещо змінився. Обидва колективи плюнули на затію забрати центр, тож почали використовувати закидання на стовпів. Це пришвидшило й так швидку гру. Почергово мали нагоди Михайло Байбула та Олександр Курінов – мимо каси.  Але це вдалося через мить Дмитрові Максимчуку, який завершив старання колег - 1:1.

«Пекарі» завелися ще більше й почали «пекти» ще активніше. Але до честі «синіх», вони «не попливли» і гасили ці хвилі «червоно-білих» атак. Франчук закинув рукою до чужого карного – згаданий уже Баденчук пробив головою – знову поперечина. Тут же стрімка атака Гаврилюк - Воробей закінчилася голом останнього - 1:2!

Грати лишалося ще 10 хвилин, і «Динамо» намагалося перехопити роль першого плану. Удар через себе втілив Курінов - трішки не вдалося. За 6 хвилин до кінця почалася відкрита гра. Емоції росли, як дріжджі в теплі. Воротарі працювали на максимумі. Безумовно кращий у складі «динамівців» Баденчук знову виконав дальній низовий удар – цього разу штанга. Тобто попри гол, Володимир тричі влучав у каркас!!!

За 2:55 до сирени «Д» пішло з п’ятим польовим, однак штурм дивідендів не дав, натомість «Теремно» могло двічі забивати, але один раз Казьмирук показав, що воротар він ще ого-го, а ще раз виніс із порожніх Микола Жук.  Тож 1:2 – «Теремно Хліб» крокує в 1\2 фіналу Кубка Волині.

Кращі гравці: Володимир Баденчук – Владислав Гаврилюк.