Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Собуцький Андрій




Про гру:

На попередньому етапі Кубка Волині чинний володар трофею «Надія» обіграла «Неріс-Авангард» (4:2), а «Агромат» здолав «Динамо-2» (2:1).  Багато хто з волинських шанувальників футзалу йменував цю зустріч битвою Давида проти Голіафа, бо ж на майданчик ОДЮСШ вийшли беззаперечний лідер Суперліги проти восьмої наразі команди Вищої ліги.

«Надія» взялася відразу за справу, але обрізка призвела до того, що Максим Бондаренко вибіг на побачення з кіпером фаворитів. Схоже, сам Максим не чекав такого подарунку долі, тому дуель впевнено виграв воротар Антон Денчук. А вже через секунду хорівський клуб забив. Щоправда, останнім помаранчевий «селект» торкнув «агроматівець» Владислав Нестерук. Арбітри зафіксували автогол - 1:0.

«Агромат» не пасував, а в міру своїх можливостей намагався не тільки оборонятися, а й відповідати. «Надія» кілька разів промацувала голкіпера Валентина Рижука дальніми – страж на місці. Та все ж Юрій Когут на 6 хвилині дальнім пробив - 2:0.

Знову Бондаренко класно протягнув, вийшов на ударну і знову не зміг переграти воротаря. Максим Борщевич пробивав у нижній кут - блискуче зіграв №1 «Надії».  Станом на кінець першого тайму попри рахунок кращими в матчі були однозначно воротарі. Усе ж за 16 секунд до сирени «зелені» потроїли перевагу – Віталій Ковальчук замкнув дальню. 3:0.

Другий тайм хорівці відразу почали з п’ятим. Зрозуміло, результат цього не вимагав, але награти ігрові зв’язки – чом би й ні? Тому можна було засікати рекорди – яка з атак була найтриваліша в часі. «Надійні» неквапливо розігрували, «салатові» вичікували. І знову Бондаренко не зміг завершити контрвибігання. Це оживило зустріч. І все ж той-таки №6 забив!!! Із четвертої спроби Максим Бондаренко зумів вразити цього разу порожні ворота – 3:1.

Проте Когут швидко відновив «плюс три» - невідпорний удар засвітив на табло 4:1. За 5:25, що залишалося, особливих зміни не сталося - чинний володар трофею тримав м’яч, а представник Вищої ліги захищався. Хіба голкіпер та гравці «Агромата» кілька разів намагалися вразити порожні. Не вдавалося. Тож  підсумок – 4:1.

Кращі гравці: Юрій Когут – Валентин Рижук