Гра


10: 0

Хронометрист / Делегат:

Гомон Сергій/Голоскоков Сергій




Про гру:

Суботній ранок 11 лютого мав дати кілька відповідей на запитання: Що важливіше Кубок Мрії чи Регулярна першість. Найбільш актуальним цей запит був на адресу команди «LimeFit», котрій протягом кількох годин треба було попрацювати на два фронти. Спочатку здобути перепустку до півфіналу в матчі з «БусМаркетом-2», а згодом через гру, завершити на свою користь надвайжливіший з огляду на медальний залік регулярка поєдинок з ФК Воротнів, що пару тижнів тому не був зіграний через знеструмлення СК ВНУ. Подвійне навантаження професійним  «лаймам» з фітнес додатком у вирішенні ключових питань не мало стати на заваді. Тим більше, що в чемпіонаті господарі вирішують амбітні завдання, а опонент посідає передостанню сходинку в турнірній таблиці. Хоча грудневий поєдинок між суперниками завершився мінімальною перемогою «ЛаймФіту» з рахунком 4:3. Обидва завдання колектив популярного спортивного закладу виконав на відмінно.

Цілих дві хвилини від стартового свистка рефері на майданчику тривала рівна боротьба на зустрічних курсах. Гравці обох команд встигли створити низку моментів, але перше авторство у гольовій справі оформив голкіпер «лаймів» Дмитро Салєй. Почин так званої половини команди менше ніж за хвилину підтримав влучним ударом з лівого флангу атаки активний Сергій Кашицький. Саме 18-й номер зумів через п'ять хвилин оформити дубль та закласти фундамент кубкової перемоги.

Прикрасою матчу став і гол Ігоря Грицюка в останній третині першого тайму. Після комфортних цифр на табло 4:0 господарі дозволили собі пограти з підключеннями до наступу автора першого голу. І в атакуючого голкіпера під завісу тайму був шанс подвоїти свої гольові здобутки. Але селект замість сітки влучив у стійку. Всі старання другої команди амбітного клубу «БусМаркет-2» виправити ситуацію до перерви виявилися марними.

Після відновлення ігрового процесу «маркетовці» спробували використати успішний рецепт суперника із використанням «воротаря-мотали». Але цей крок дивідендів гостям не приніс. Більше того, вже на 16-й хвилині питання щодо переможця в луцькому дербі було не на порядку денному. Автогол, реалізований кращим гравцем матчу Ігорем Грицюком пенальті та гол Олега Гаврилюка збільшили перевагу господарів до переконливих 7:0.

Не обійшлося і без «фокусу із шляпою», який цілком логічно продемонстрував Ігор Грицюк.

Свою особисту статистику за останок ігрового часу встигли покращати автори покеру Ігор Грицюк та дублю Олег Гаврилюк.

Кращі гравці: Ігор Грицюк - Вадим Корецький