Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Гомон Сергій/Голоскоков Сергій




Про гру:

Центральним поєдинком Кубку Мрії безумовно мав стати звітний матч «Локі» - «ВНУ». Перша та друга команди з огляду на турнірну таблицю Четвертого дивізіону мали вдруге у 15-му ювілейному сезоні зійтися у принциповому протистоянні. Перша зустріч між суперниками наприкінці листопада завершилася розгромом скандинавів 11:1 і стала єдиною поразкою бешкетників в «регулярці». Студенти ж взагалі крокують турнірним шляхом без єдиної помилки із стовідсотковим результатом. Волею жеребу лідери першості на першому етапі кубкових перегонів були вільні від матчів, а тому для обох колективів звітна гра була дебютною в «омріяному» турнірі. До речі, більшість гравців ВНУ напередодні брали участь в престижному турнірі між шістьма західноукраїнськими вишами, де посіли 4 місце та протестили своїх виконавців на рівні провідних фут зальних шкіл країни. Для команди «йотунів» суботній ранок приніс сумну звістку про хворобу провідного гравця Дмитра Флішаровського, а у додаток із застудою до кінця не впорався і кращий бомбардир «білих» Дмитро Медунецький. Проте, решта «трікстерів» були у складі та готові дати бій фавориту.

За кадрових проблем «Локі» цілком прогнозовано обрав захисну тактику, яка відпрацювала лише хвилину. Неузгодженість дій між тезками Дмитрами Медунецьким та Притулюком дозволили Роману Панасюку відкрити рахунок 1:0.

Пропущений м'яч не збентежив господарів, котрі за три хвилини знайшли в собі сили відновити паритет. Швидкий Дмитро Піддубний знайшов можливість нанести потужний та влучний удар по воротах студентів. 

Рівновага протрималася недовго, адже лівим флангом наступу ВНУ на 7-й хвилині промчав як електричка Віталій Подзідзей та пульнув у дальній кут - 1:2.

Гольові події в першому таймі на цьому не припинилися.  Перший номер скандинавів Дмитро Медунецький зробив верхову передачу через весь майданчик і Василь Пилипюк головою переправив селект у рамку - 2:2. Красень-гол, а на трибуні СК ВНУ цій події від душі зрадів маленький син 69-го номера Лука. Але ближче до завершення першого тайму дубль Віталія Подзізея підбив підсумок першої половини кубкового протистояння на користь фаворита.

По перерві підопічним Романа Іваницького знадобилося лише пів хвилини, аби збільшити перевагу. Влучним ударом це зробив Назар Тракало. А на 15-й хвилині дубль Романа Панасюка  зробив мрію про Кубок Мрії, не зважаючи на тавтологію, практично реальністю 2:5.

Звичайно «білі» не збиралися, даруйте за чергову тавтологію, викидати білий прапор. І кращий у складі «трікстерів» Дмитро Піддубний майстерно зіграв на дальній стійці після пасу тезки Медунецького, який не зважаючи на хворобливий стан зробив черговий асист.

Гандикап у два пункти дозволяв діяти студентам розкуто та шукати свої шанси у контвипадах. Проте тиск господарів зростав і гол на 21-й хвилині дивом не став. Бородатий Вадим Шостак протягнув м'яч правим флангом і потужно прострелив в діагональ, де Дмитро Медугецький шулікою кинувся до круглястого та переправив у сітку - 4:5.

Інтрига відновилася, але автор хеттрику Вадім Подзідзей розумним пострілом із середньої дистанції взяв на себе роль «кілера» опонентів - 4:6.

За останок ігрового часу суперники створили чимало гостроти, після якої «селект» влучав у каркас воріт та заставляв голкіперів демонструвати майстерність.

Кращі гравці: Дмитро Піддубний - Віталій Подзідзей