Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була зустріч представників Вищої та Першої ліги. ''Тепловики'' знаходяться всередині турнірної таблиці за підсумками восьми турів Регулярного чемпіонату, і завдання мінімум - попадання у зону плей-офф колектив виконав , так що спокійно готувався до гри Кубку . 
  '' Залізничники'' були фаворитами цієї пари . Мало того що команда знаходиться в більш рейтинговій лізі , вона щей займає досить високу четверту позицію свого дивізіону, тож ''місцеві букмекери'' ставили саме на перемогу цієї команди. 
 Гра розпочалась досить цікаво та динамічно . Суперники з перших хвилин кинулись атакувати і намагалися одразу відкрити рахунок. Та летіли коштовні хвилини, моментів було достатньо, але забитих м'ячів вболівальники довго не могли побачити. Помінялось все на дев'ятій хвилині , коли Максим Кіпруха зумів пробити воротаря номінальних господарів. Після цього розпочалась справжня футзальна заруба. Гравці не жаліли ані себе, ані суперника, намагаючись виграти боротьбу на кожному клаптику майданчика, але забитих м'ячів у першій половині більше не було. 
 Рахунок змушував ''Луцьктепло'' іти вперед, для того щоб вирівняти результат, і команда великими силами кинулась забивати що одразу і привело до результативної атаки, автором якої став Павло Чикалюк. 
 В ці хвилини градус поєдинку набув найвищого рівня. Арбітри видалили по гравцю з кожної команди і деякий час протистояння проходило при грі чотири на чотири. У цій ситуації вдаліше зіграв ''Локомотив'' , який м'ячем Олександра Гезуна зумів вийти вперед, на що практично одразу відповів Сергій Ліщук з десятиметрового. Коли здавалося що гра перейде у серію шестиметрових пенальті , Андрій Брись та Максим Кіпруха з ''Локомотива'' зуміли поставити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.
Кращі гравці: Павло Чикалюк - Олександр Гезуна