Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Останньою чвертьфінальною грою Кубку Прогресу стала зустріч представників Другої ліги - хлопців з Кременця та приміського Забороля. Футзальний сезон складається досить непогано для обох колективів. У Регулярному чемпіонаті суперники перед останнім туром були третіми та четвертими в турнірній таблиці і виконали завдання на попадання у зону плей-офф, тож тепер могли повністю зосередитись на завоювання престижного '' прогресивного'' Кубку, і глядачі в приміщенні обласної спортивної школи очікували цікавого та змістовного футзалу. 
 Гра розпочалась з неквапливого розіграшу м'яча, і намаганням опонентів зіграти '' до вірного '' . Моменти почали виникати в середині тайму, і першими скористатися  з цього змогли заборольнівчани Андрій Старушкевич та Олег Войтюк, які влучними ударами відкрили рахунок у поєдинку. Продовжив їх результативну ходу Вадим Симонович, і на перерву команди пішли при комфортній перевазі синьо - червоних. 
 Звичайно такий перебіг подій зовсім не влаштовував кремененівчан і вони з перших хвилин другої половини кинулись відіграватися, що і вилилось у м'ячі Сергія Кулюка та Романа Ткачука , які скоротили рахунок до мінімуму. Це привело до ''накалу страстей'' і запеклої боротьби на майданчику який побачив ще один обмін ударами у вигляді голів Богдана Репецького та Вадима Симоновича . 
 Глядачі чекали фінальної розв'язки. І в кінці гри вони її таки побачили . На небезпечні моменти біля своїх воріт ''Забороль'' відповів дублем все того ж Вадима Симоновича, який побив воротаря з команди- опонента і поставив масну крапку у результат цього протистояння. 
 Отже, перемога ''Забороля'' , яка виводить її у півфінал Кубка Прогресу. 
 Кращі гравці: Дмитро Стець - Вадим Симонович