Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Волинець Юрій




Про гру:

В чвертьфінальному поєдинку Кубка Мрії зустрічалися команди, які відповідно займають 6 і 9 місця у турнірній таблиці Четвертої ліги регулярного, ювілейного чемпіонату Волині з міні футболу сезону 2022-2023.

        Знаючи стиль гри суперників, команди розпочали гру без розвідки і подовгу контролювали м’яч. Проте до завершальної стадії їх атаки не доходили, а в окремих моментах командам бракувало влучності.

        Надійно цементував оборону господарів досвідчений Василь Лівак.

        Першими пристосувалися до стилю гри суперників господарі. Вони більше володіли м’ячем і більш потужно виглядали їх атаки. Як наслідок, результативна атака під завісу першого тайму у виконанні Олександра Коровіцького і Петро Семенчук вивів господарів вперед.

        Після забитого голу господарі стали догравати тайм і за це були покарані. За 14 секунд до завершення тайму, блиснувши індивідуальною технікою, Юрій Шур зрівняв рахунок, забивши м’яч у «роздягалку».

        За рівноваги команди пішли на перепочинок.

        З перших секунд другого тайму гості пішли у наступ і Леонід Стащук мав би вивести гостей вперед. Проте чітко зіграв Руслан Сидорчук, який кинувшись йому в ноги, перехопив «шкіряного».

        Але вкотре спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Василь Деркач дальнім гарматним пострілом застав зненацька Дмитра Олійника і вивів господарів вперед.

        Гості робили все частіші заміни, щоб зберегти темп гри і зрівняти рахунок. І це принесло їм успіх. Павло Симус асистував на Андрія Василевського і знову рахунок нічийний.

        Гра оживилася. Команди прибавили у швидкостях. Прибавилося роботи воротарям обох команд, які демонстрували майстерну гру під час «футбольних каруселей».

        Але досвід гравців господарів дався в знаки. Вони виждали слушного моменту і Олександр Коровіцький асистує на Василя Деркача, який знову вивів господарів вперед.

        Гості не здаються і вкотре штурмували ворота Сидорчука. Останні 2 хвилини гри переросли у їх справжній штурм, які грали у 5 польових. Але господарі, організувавши надійний захист вистояли, аза 6 секунд до завершення гри Олександр Коровіцький, перехопивши м’яч, який відскочив від свого захисника, послав його у пусті ворота, поставивши остаточний рахунок у кубковому протистоянні.

        Ото ж перемога господарів і вони продовжують ходу до півфіналу у Кубку Мрії.

 Кращі гравці – Олександр Коровіцький – Юрій Шур